Рецепт Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Рецепт Курячі стегна в цибульний-сирному соусі
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей.

опис приготування:

Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. Якщо ви любите цибулю, то можете додати його, поклавши на помідор разом з сиром. Як гарнір можна подавати будь-які каші або ж пасту. Підійде і картопляне пюре. Щоб дізнатися, як приготувати курячі стегна в цибульний-сирному соусі, прочитайте цей рецепт.

  • курячі стегна— 5 штук
  • сир російський— 300 грам
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • Рослинна олія— 40 мілілітрів
  • Кухонна сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 1 Чайна ложка
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - фото крок 1 Насамперед замаринуйте стегенця. Зніміть з них шкіру, викладіть в миску. додайте томат, майонез, рослинна олія, сіль і poperčite. ретельно перемішайте.

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - фото крок 2 Лук наріжте півкільцями і додайте до стегенця. Потім поставте їх в холодильник маринуватися на годину або більше.

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - фото крок 3 Викладіть в сковороду або форму для запікання, попередньо змащену олією, курячі стегенця. Запікайте їх до готовності в духовці при температурі двісті градусів.

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - фото крок 4 Будь сорт твердого сиру натріть на дрібній тертці. Підійде "; Російський ";, & Quot; Гауда & Quot;, вони дуже добре плавляться.

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - фото крок 5 Томати гарненько вимийте і висушіть. Потім наріжте їх на кружечки близько одного сантиметра товщиною.

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - фото крок 6 Викладіть на кожне запечене стегенце по кружечку помідора.

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - фото крок 7 Поверх помідорів викладіть трохи тертого сиру, поставте стегенця знову в духовку і запікайте ще хвилин п'ять, щоб сир розплавився.

Подібні рецепти

Курячі гомілки в цибульний-грибному соусі

Курячі стегна в медово-гірчичному соусі

Курка з грибами завжди виходить дуже смачною. Ці два продукти відмінно доповнюють один одного. Блюдо просте в приготуванні, та й продукти використовуються самі звичайні. прекрасне блюдо! опис приготування: Курочка виходить рум'яна, соковита і ароматна. Гарнір можна використовувати абсолютно бу...

Курячі гомілки в цибульний-винної підливі

Курячі гомілки в цибульний-винної підливі

Буває так, що на підготовку зовсім немає часу або ж просто не хочеться нічого робити. Для такого випадку завжди є парочка швидких рецептів. І така курочка — один з них! опис приготування: Цей рецепт мені подобається тим, що при тривалому гасінні цибулю розпарюється і перетворює всю масу в густ...

Курячі стегна в соусі марінара

Курячі стегна в соусі марінара

Хочу розповісти, як швидко приготувати смачну ароматну курку в пікантному томатному соусі марінара. Це зовсім нескладно і дуже смачно! Заходьте і переконайтеся самі! опис приготування: Для соусу краще взяти томатну пасат або томати у власному соку - так соус буде більш насиченим за смаком і ко...

Курячі стегна в соєво-медовому соусі

Курячі стегна в соєво-медовому соусі

Сьогодні приготуємо курячі стегна в соєво-медовому соусі — просто, але неймовірно смачно! Подавати до столу страву можна з різними гарнірами — каші, картопля, овочі. Відмінна ідея для обіду або вечері! опис приготування: Курячі стегна в соєво-медовому соусі сподобаються всім, тут присутній лег...

Курячі стегна в вершковому соусі

Курячі стегна в вершковому соусі

Щось все купую курячу грудку та філе, а про інших частинах забула. Цього разу взяла стегна. І вирішила знайти нове блюдо. Чи не занадто складне й оригінальне. Це у мене вийшло. уважно читайте! опис приготування: У покрокової інструкції я описала, як приготувати курячі стегна в вершковому соусі...