Рецепт Легке бананове морозиво

Рецепт Легке бананове морозиво
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 хв.
Легке бананове морозиво виручить, якщо гості вже на порозі, так як приготувати його можна з найпростіших інгредієнтів за одну хвилину! Обов'язково приготуйте це морозиво, вам сподобається!

опис приготування:

Рекомендую вам дізнатися, як приготувати легке бананове морозиво, приготування якого займе у вас 1 хвилину! Для цього десерту вам необхідно буде попередньо заморозити банани, так як саме вони дають повітряну текстуру. Обов'язково використовуйте натуральний йогурт, щоб морозиво було ніжнішим. Можете додати корицю або ваніль для більш апетитного аромату. Також раджу додати ягоди (наприклад, жменю вишні для кольору).

  • банани— 2 штуки
  • йогурт— 150 мілілітрів
  • Цукрова пудра— 1 Ст. ложка
  • обкладинка— 1 щіпка
Легке бананове морозиво - фото крок 1 1. Банани очистіть від шкірки, наріжте невеликими шматочками і заморозьте протягом двох годин в морозилці.

Легке бананове морозиво - фото крок 2 2. У чашу блендера помістіть заморожені банани, натуральний йогурт, цукрову пудру (за смаком) і корицю, збийте до однорідного стану.

Легке бананове морозиво - фото крок 3 3. Перекладіть морозиво в чашки, прикрасьте шоколадом або сиропом. Смачного!

Подібні рецепти

Легке печиво з кокосом, горіхами і шоколадом

Індичка «Принцеса на горошині»

легке, розсипчаста, ніжне й ароматне печиво в якому чудово поєднуються кокос, шоколад і волоські горіхи. А готується воно простіше простого, але поласувати їм вийде не так швидко, як хотілось би. опис приготування: Легке і смачне печиво при приготуванні якого ви ні крапельки не втомитеся! шкод...

Лимонне морозиво

Лимонне морозиво

Рецепт лимонного морозива, яке Ви зможете приготувати вдома опис приготування: Свіже домашнє лимонне морозиво. Що може бути краще? Для того, щоб зробити домашнє морозиво, Вам не знадобитися багато часу або інгредієнтів! Спробуйте і Ви зможете порадувати своїх близьких незрівняним смаком домашн...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...