Рецепт Курячі стегна з лимоном і часником
Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті.
опис приготування:
Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взяти стегенця або куряче філе, а також гомілки. М'ясо запікаю в духовці, тому воно не таке жирне, як обсмажене на сковороді. Подавайте його гарячим, можна з картоплею або кашею, з макаронами або їжте так.
- курячі стегна— 4 штуки
- мед— 2 Ст. ложки
- орегано— 2 чайних ложки
- чебрець— 1 Чайна ложка
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- лимон— 1 штука(сік)
- сіль— 1 щіпка
2. вимийте м'ясо, витріть насухо. Викладіть стегна в форму для запікання і поверх додайте приготований соус.
3. Запікайте м'ясо близько 45 хвилин при 180-190 градусах, кожні 10 хвилин поливаючи соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Дріжджові оладки на кислому молоці
Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...
Курячі стегна, тушковані в сметані
Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...
Курячі стегна в горіховому песто
Пропоную приготувати ароматну хрустку курку. А заодно і поповнити запаси домашнього песто. запам'ятовуйте! опис приготування: звичайно, класичний рецепт песто складається з базиліка і кедрових горіхів. Однак зовсім не забороняється додати різну пряну зелень за смаком і взяти мікс горіхів. Соус...
Курячі стегна в соусі марінара
Хочу розповісти, як швидко приготувати смачну ароматну курку в пікантному томатному соусі марінара. Це зовсім нескладно і дуже смачно! Заходьте і переконайтеся самі! опис приготування: Для соусу краще взяти томатну пасат або томати у власному соку - так соус буде більш насиченим за смаком і ко...