Рецепт Курячий папрікаш

Рецепт Курячий папрікаш
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 40 хв.
За свою історію існування ця страва не раз змінювалося, але незмінними залишаються курка і однойменна спеція - паприка. Спробуйте зробити це блюдо за рецептом, як приготувати курячий папрікаш.

опис приготування:

блюдо соковите, тому добре поєднується з гарніром з круп, з макаронів або відварених овочів. Можна зробити його з різних шматочків курки (можна купити цілу і обробити її на частини). Готуйте в каструлі з товстими стінками, щоб м'ясо було м'яким. Зберігайте блюдо в холодильнику, проте не дуже довго, щоб м'ясо не ввібрало підливу.

  • Мелений чорний перець— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
  • Курячі стегна— 650 грам
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Цибуля— 1 штука
  • перець гострий— 1 штука
  • паприка— 25 грам
  • Курячий бульйон— 1 Склянка
  • крем— 0,5 склянки
  • борошно— 1 Ст. ложка
курячий папрікаш - фото крок 1 1. Промийте і ретельно витріть від вологи курячі стегенця. Razrež'te їх на дві частини системи. Рівномірно посоліть і поперчіть курку. Розігрійте каструлю з маслом, викладіть курку в один шар. Не перевантажуйте каструлю і при необхідності готуйте курку в два підходи. Підсмажте стегенця з двох сторін до отримання золотистої скоринки протягом 5-7 хвилин. Приберіть курку з каструлі.

курячий папрікаш - фото крок 2 2. помийте, чистий, наріжте перець і цибулю. Покладіть перець і цибулю в каструлю після курки, накрийте кришкою і готуйте, поки цибуля не стане золотисто-коричневим.

курячий папрікаш - фото крок 3 3. Додайте паприку і обсмажуйте 30 секунд, постійно перемішуючи. Будьте дуже уважні і не пережарьте паприку.

курячий папрікаш - фото крок 4 4. Влийте в каструлю курячий бульйон, додайте курячі стегенця, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні протягом години, поки м'ясо не буде легко відставати від кістки.

курячий папрікаш - фото крок 5 5. Змішайте з допомогою міксера або вручну борошно зі сметаною до отримання однорідної маси без грудочок. Коли курка приготується, додавайте сік з курки в сметану по одній ложці і ретельно перемішайте, поки сметана не стане теплою, потім вилийте сметану в каструлю і перемішайте, немає аргументів зі зворотним холодильником, а вимкніть вогонь.

курячий папрікаш - фото крок 6 6. Подавайте блюдо відразу після приготування, смачного!

Подібні рецепти

Курячий бульйон для дітей

Пиріг з курагою, простий

Смачний і простий у приготуванні курячий бульйон для дітей сподобається всім, навіть дорослим. Бульйон підійде в якості обіду, подати його можна з макаронами, залежить від уподобань дитини. опис приготування: Приготувати бульйон для дитини найкраще з курячого філе, без шкіри. Бульйон слід готу...

Курячий бульйон по-французьки

Курячий бульйон по-французьки

Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...

Курячий бульйон з галушками

Курячий бульйон з галушками

Рецепт приготування курячого бульйону з галушками з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: Домашній курячий бульйон і галушки - ідеальне поєднання. Для приготування цієї страви вам буде потрібно мінімум простих інгредієнтів. пшеничного борошна— 2 склянки розпушувача— 1/2 чай...

Курячий бургер «тандури»

Курячий бургер «тандури»

Суміш тандури буває у вигляді пасти або порошку, її можна купити в магазинах індійських спецій, вона задоволена гостра і дуже ароматна! Ось сьогодні приготуємо курячий бургер з цією пастою. дивіться! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, що таке тандури і як приготувати курячий бург...

Курячий Енчіладас

Курячий Енчіладас

Рецепт приготування мексиканської запіканки з курячої начинкою. кількість порцій: 6 масло каноли— 3 Ст. ложки мексиканські коржі— 12 штук цибуля— 1 штука зелений чилі— 100 грам халапеньо— 1 штука паприка— 1 Чайна ложка вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 2 Ст. ложки крем— 1 Склянка сіль— 1/2 чайн...