Рецепт Кускус з мигдалем і родзинками
Кускус з мигдалем і родзинками — це дуже оригінальний гарнір з східно-арабськими смаковими відтінками, який чудово поєднується з найрізноманітнішими м'ясними та рибними стравами.
опис приготування:
обожнюю кускус, особливо коли він добре приготований. Один з кращих способів приготування кускуса, які я знаю — це кускус з мигдалем і родзинками. Виходить дуже ніжний і ароматний гарнір, який добре підходить до різних страв з м'яса і птиці (до риби підходить трохи гірше, але теж можна пробувати), особливо до тих, які подаються з великою кількістю соусу.
Готуйте з задоволенням!
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- шафран— 1 щіпка
- Ізюм— 3/4 склянки
- кускус— 1 Склянка
- Курячий бульйон— 1,5 склянки
- Сухе біле або червоне вино— 3 Ст. ложки
- обкладинка— 1/2 чайних ложки
- мигдаль— 3/4 склянки
- сіль— — За смаком
Цибулю дрібно ріжемо.
В кастрюле разогреваем сливочное масло, кладем в него мелко нарезанный лук, готуємо на середньому вогні 5-8 хвилин — до прозорості лука.
Затем добавляем к луку шафран, перемішуємо.
Добавляем бульон и вино, увеличиваем огонь и доводим содержимое кастрюли до кипения.
коли закипить — добавляем в кастрюлю изюм (без рідини) и кускус. швидко перемішуємо, знімаємо каструлю з вогню.
Накрываем кастрюлю крышкой и оставляем минут на 15.
через 15 минут вилкой аккуратно перемешиваем кускус, чтобы он стал более рыхлым.
Тем временем миндаль, нарезанный на тонкие пластинки , обжариваем на сухой сковороде. Смажимо на середньому вогні близько 3 хвилин, постійно помішуючи — щоб не пригоріла.
Обжаренный миндаль добавляем в кускус. солимо, додаємо корицю, перемішуємо.
Кускус с миндалем и изюмом готов!
Подібні рецепти
Торт «Пташине молоко» з білків
Любіть здорову і поживну їжу? Тоді легкий рецепт кускусу з гарбузом чудово впишеться в ваше меню! ситне, а головне - легке блюдо можна і на вечерю приготувати, і з собою на роботу взяти! опис приготування: Щоб приготувати кускус з гарбузом, гарбуз заздалегідь відваріть або запечіть — особливої...
Курячий суп з мигдалем
Рецепт дуже незвичайною і пікантною варіації курячого супу — курячий суп з мигдалем. опис приготування: Курку цілком кладемо в каструлю, заливаємо 8-9 склянками холодної води, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо і варимо під кришкою на слабкому вогні, поки м'ясо сама не почне відділятис...
Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета
Рецепт приготування гарніру з крупи кус-кус, родзинок, червоного Мангольд, баранячого гороху і сиру Фета. опис приготування: Чудовий корисний гарнір з червоного Мангольд, крупи кус-кус, родзинок і нуту можна подавати як гарячим, так і холодним. При бажанні ви можете додати в блюдо яйце-пашот а...
Курячі стегна з яблуком і родзинками
Одного разу, ще в 90-і роки, я була в одному затишному ресторанчику нашого міста. Подавали саме таке блюдо. Так сподобалося воно мені, що увійшло міцно в розділ моїх улюблених рецептів. Спробуйте і ви. опис приготування: Ця страва готується дуже просто. стегна промийте, просушіть, рясно посипт...
Квас з березового соку з родзинками
Унікальність цього напою полягає в тому, що він створений самою природою. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати квас з березового сік з родзинками, Залишайтеся з нами. Це кращий вітамінний напій! опис приготування: Квас з березового соку - унікальний напій, який зможе втамувати спрагу навіт...