Рецепт Курячий суп з мигдалем

Рецепт Курячий суп з мигдалем
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт дуже незвичайною і пікантною варіації курячого супу — курячий суп з мигдалем.

опис приготування:

Курку цілком кладемо в каструлю, заливаємо 8-9 склянками холодної води, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо і варимо під кришкою на слабкому вогні, поки м'ясо сама не почне відділятися від кісток (1,5-2 годину).

Тим часом промиваємо рис, і шафран zamachivaem в uksuse.

Виймаємо курку з бульйону, знімаємо м'ясо з кісток і расщепляем на шматочки. Проціджуємо в чисту каструлю 6 склянок бульйону, доводимо до кипіння, всипаємо рис, закриваємо кришкою і варимо, поки рис не стане зовсім м'яким — приблизно 25 хвилин.

Поки вариться рис, заливаємо мигдаль окропом на 5 хвилин, очищаємо від шкірки, обсушуємо і подрібнюємо.

У сковороді розтоплюємо масло, обсмажуємо в ньому мигдаль до рожевого кольору, не даючи підгоріти.

Кладемо мигдаль в каструлю з рисом і варимо на мінімальному вогні ще 15 хвилин.

Для заправки збиваємо жовтки з крохмалем і лимонним соком до однорідності, додаємо пару ложок бульйону, перемішуємо, потім тонкою цівкою вливаємо суміш в суп, весь час помішуючи.

Додаємо шафран разом з рідиною, готуємо 20 секунд і знімаємо з вогню.

Розкладаємо куряче м'ясо по тарілках, вливаємо суп і подаємо до столу, ukrasiv zernami граната.

Смачного!


  • небольшая курица— 1 кілограм
  • мигдаль (нежареный)  — 200 грам
  • рис круглий— 2 Ст. ложки
  • вершкове масло— 50 грам
  • білий винний оцет— 1 Ст. ложка
  • шафран— 1 щіпка
  • сіль— — За смаком
  • яйце— 2 штуки
  • пшеничный или кукурузный крахмал— 1 Чайна ложка
  • лимон— 1 штука
  • зерна граната— — За смаком(для прикраси)
Курку цілком кладемо в каструлю, заливаємо 8-9 склянками холодної води, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо і варимо під кришкою на слабкому вогні, поки м'ясо сама не почне відділятися від кісток (1,5-2 годину).

Тим часом промиваємо рис, і шафран zamachivaem в uksuse.

Виймаємо курку з бульйону, знімаємо м'ясо з кісток і расщепляем на шматочки. Проціджуємо в чисту каструлю 6 склянок бульйону, доводимо до кипіння, всипаємо рис, закриваємо кришкою і варимо, поки рис не стане зовсім м'яким — приблизно 25 хвилин.

Поки вариться рис, заливаємо мигдаль окропом на 5 хвилин, очищаємо від шкірки, обсушуємо і подрібнюємо.

У сковороді розтоплюємо масло, обсмажуємо в ньому мигдаль до рожевого кольору, не даючи підгоріти.

Кладемо мигдаль в каструлю з рисом і варимо на мінімальному вогні ще 15 хвилин.

Для заправки збиваємо жовтки з крохмалем і лимонним соком до однорідності, додаємо пару ложок бульйону, перемішуємо, потім тонкою цівкою вливаємо суміш в суп, весь час помішуючи.

Додаємо шафран разом з рідиною, готуємо 20 секунд і знімаємо з вогню.

Розкладаємо куряче м'ясо по тарілках, вливаємо суп і подаємо до столу, ukrasiv zernami граната.

Смачного!


Подібні рецепти

Кускус з мигдалем і родзинками

Смажене морозиво в подвійній паніровці

Кускус з мигдалем і родзинками — це дуже оригінальний гарнір з східно-арабськими смаковими відтінками, який чудово поєднується з найрізноманітнішими м'ясними та рибними стравами. опис приготування: обожнюю кускус, особливо коли він добре приготований. Один з кращих способів приготування кускус...

Курячий суп при застуді

Курячий суп при застуді

Рецепт приготування курячого супу з урахуванням реального курячого бульйону з овочами і томатною пастою опис приготування: простий, якщо судити за інгредієнтами, цей рецепт - просто чудовий на смак. Досить легкий в приготуванні. Готується більше трьох годин, але при цьому не вимагає ніякого ос...

Курячий суп з грінками

Курячий суп з грінками

Цей рецепт приготування курячого супу з грінками прийшов до нас з Італії. Адже тут все звідти — сир пармезан, томати, оливкова олія, Брускетта… Але готується просто, так що не хвилюйтеся! опис приготування: думаю, навіть сама заголовна картинка цього класичного рецепту курячого супу з грінками...

Курячий суп зі смаженою вермішеллю

Курячий суп зі смаженою вермішеллю

Ароматний курячий суп стане ще смачніше, якщо ви приготуєте його зі смаженою вермішеллю. Ви можете використовувати як вермішель швидкого приготування, так і пасту з твердих сортів пшениці. опис приготування: До такого ситного і наваристого страви в обід ідеально підійдуть хрусткі грінки. Не за...

Курячий суп з грибами і цибулею пореєм

Курячий суп з грибами і цибулею пореєм

Рецепт курячого супу з грибами — це класика жанру, дуже простий у приготуванні суп, який урізноманітнює ваше щоденне меню і зробить його більш оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Курячий суп з грибами в домашніх умовах — це блюдо просто прекрасне, і що не менш важливо — воно не складе ...