Рецепт Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета

Рецепт Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування гарніру з крупи кус-кус, родзинок, червоного Мангольд, баранячого гороху і сиру Фета.

опис приготування:

Чудовий корисний гарнір з червоного Мангольд, крупи кус-кус, родзинок і нуту можна подавати як гарячим, так і холодним. При бажанні ви можете додати в блюдо яйце-пашот або підсмажені волоські горіхи.

  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • часнику— 3 зубчики
  • овочевого бульйону— 420 грам
  • сіль і перець— За смаком
  • пучок червоного швейцарського мангольда— 1 штука
  • банку нуту— 1 штука(450 г)
  • бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
  • сиру Фета— 260 грам
Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета - фото крок 1 1. Дрібно нарізати часник. Нарізати окремо стебла і листя Мангольд. Прополоскати баранячий горох.

Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета - фото крок 2 2. У каструлі нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати половину часнику і кус-кус, готувати, помішуючи, протягом 3 хвилин.

Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета - фото крок 3 3. Додати овочевий бульйон, довести до кипіння. накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати до тих пір, поки весь бульйон не вбереться в крупу, близько 10 хвилин. Розмішати з родзинками, посолити.

Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета - фото крок 4 4. Тим часом в сковороді розігріти решту столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати часник, що залишився і стебла Мангольд. смажити, періодично помішуючи, 5 хвилин.

Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета - фото крок 5 5. Додати листя Мангольд, баранячий горох, 1/2 склянки води і бальзамічний оцет. Накрити кришкою і готувати до тих пір, поки листя Мангольд НЕ поникнуть, від 2 до 3 хвилин.

Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета - фото крок 6 6. Приправити мангольд сіллю і перцем і подавати з кус-кус, прикрасивши сиром Фета.

Подібні рецепти

Квиноа з брокколі, руколлою і сиром Фета

Торт «Зебра» без сметани

Рецепт приготування рисової лободи із запеченою брокколі, зернистої гірчицею, лимонним соком, руколлою і сиром Фета. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 порції в якості основної страви і 4 порції в якості гарніру. сіль— За смаком качан брокколі— 1 штука оливкового масла— 2 Ст. л...

Коржі з овочами і сиром Фета

Коржі з овочами і сиром Фета

Рецепт приготування борошняних коржів з начинкою з вершків, яйця, сиру Фета, смаженого помідора і зеленої цибулі. опис приготування: Ніжні легкі коржі з вершково-овочевою начинкою т хрусткою золотистою скоринкою нагадують за смаком піци, тільки готуються набагато швидше і простіше. борошна— ...

Курячий салат з сиром фета і кукурудзою

Курячий салат з сиром фета і кукурудзою

Рецепт приготування салату з курки-гриль, селери, кукурудзи, червоної цибулі, кропу і сиру фета. опис приготування: Особливу родзинку цього салату надає чорниця, яка додає страві легку солодкість. курячі грудки без шкіри— 4 штуки сіль і перець— — За смаком оливкова олія— — За смаком стебла с...

Кускус з мигдалем і родзинками

Кускус з мигдалем і родзинками

Кускус з мигдалем і родзинками — це дуже оригінальний гарнір з східно-арабськими смаковими відтінками, який чудово поєднується з найрізноманітнішими м'ясними та рибними стравами. опис приготування: обожнюю кускус, особливо коли він добре приготований. Один з кращих способів приготування кускус...

Курячі стегна з яблуком і родзинками

Курячі стегна з яблуком і родзинками

Одного разу, ще в 90-і роки, я була в одному затишному ресторанчику нашого міста. Подавали саме таке блюдо. Так сподобалося воно мені, що увійшло міцно в розділ моїх улюблених рецептів. Спробуйте і ви. опис приготування: Ця страва готується дуже просто. стегна промийте, просушіть, рясно посипт...