Рецепт Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета
Рецепт приготування гарніру з крупи кус-кус, родзинок, червоного Мангольд, баранячого гороху і сиру Фета.
опис приготування:
Чудовий корисний гарнір з червоного Мангольд, крупи кус-кус, родзинок і нуту можна подавати як гарячим, так і холодним. При бажанні ви можете додати в блюдо яйце-пашот або підсмажені волоські горіхи.
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- часнику— 3 зубчики
- овочевого бульйону— 420 грам
- сіль і перець— За смаком
- пучок червоного швейцарського мангольда— 1 штука
- банку нуту— 1 штука(450 г)
- бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
- сиру Фета— 260 грам
2. У каструлі нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати половину часнику і кус-кус, готувати, помішуючи, протягом 3 хвилин.
3. Додати овочевий бульйон, довести до кипіння. накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати до тих пір, поки весь бульйон не вбереться в крупу, близько 10 хвилин. Розмішати з родзинками, посолити.
4. Тим часом в сковороді розігріти решту столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати часник, що залишився і стебла Мангольд. смажити, періодично помішуючи, 5 хвилин.
5. Додати листя Мангольд, баранячий горох, 1/2 склянки води і бальзамічний оцет. Накрити кришкою і готувати до тих пір, поки листя Мангольд НЕ поникнуть, від 2 до 3 хвилин.
6. Приправити мангольд сіллю і перцем і подавати з кус-кус, прикрасивши сиром Фета.
Подібні рецепти
Торт «Зебра» без сметани
Рецепт приготування рисової лободи із запеченою брокколі, зернистої гірчицею, лимонним соком, руколлою і сиром Фета. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 порції в якості основної страви і 4 порції в якості гарніру. сіль— За смаком качан брокколі— 1 штука оливкового масла— 2 Ст. л...
Коржі з овочами і сиром Фета
Рецепт приготування борошняних коржів з начинкою з вершків, яйця, сиру Фета, смаженого помідора і зеленої цибулі. опис приготування: Ніжні легкі коржі з вершково-овочевою начинкою т хрусткою золотистою скоринкою нагадують за смаком піци, тільки готуються набагато швидше і простіше. борошна— ...
Курячий салат з сиром фета і кукурудзою
Рецепт приготування салату з курки-гриль, селери, кукурудзи, червоної цибулі, кропу і сиру фета. опис приготування: Особливу родзинку цього салату надає чорниця, яка додає страві легку солодкість. курячі грудки без шкіри— 4 штуки сіль і перець— — За смаком оливкова олія— — За смаком стебла с...
Кускус з мигдалем і родзинками
Кускус з мигдалем і родзинками — це дуже оригінальний гарнір з східно-арабськими смаковими відтінками, який чудово поєднується з найрізноманітнішими м'ясними та рибними стравами. опис приготування: обожнюю кускус, особливо коли він добре приготований. Один з кращих способів приготування кускус...
Курячі стегна з яблуком і родзинками
Одного разу, ще в 90-і роки, я була в одному затишному ресторанчику нашого міста. Подавали саме таке блюдо. Так сподобалося воно мені, що увійшло міцно в розділ моїх улюблених рецептів. Спробуйте і ви. опис приготування: Ця страва готується дуже просто. стегна промийте, просушіть, рясно посипт...