Рецепт Квас «Сильний»

Рецепт Квас «Сильний»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Попереду літо і такий напій, як квас, до того ж "; Сильний" буде дуже бажаним на кожному столі. Приготувати його просто, ділюся відмінним рецептом!

опис приготування:

Приготувати "; Сильний квас" дуже легко, для цього можна використовувати готову хлібну суміш або просто обсмажити в духовці житній хліб до темного відтінку і на його основі готувати квас. Сильний квасу надає додавання родзинок. Дотримуйтесь покроковому рецептом і на вашому столі завжди буде цей смачний напій.

  • Сухий хлібний квас— 6 Ст. ложок(з розрахунку 2 ст. ложки на 1 літр води)
  • вода— 3,5 L
  • дріжджі— 5-6 грам(сухі, швидкорозчинні)
  • цукор— 5 Ст. ложок(або за смаком)
  • Ізюм— 20 штук
Квас Підготуйте інгредієнти.

Квас закип'ятіть воду, зніміть з вогню, всипте сухий хлібний квас, накрийте кришкою. Залиште для охолодження до температури приблизно 36 градусів.

Квас Остиглий квас процідіть через сито.

Квас У банку об'ємом 3 літра всипте цукор, сухі дріжджі, родзинки.

Квас Влийте проціджений квас. вже через 15-20 хвилин можна спостерігати активне бродіння.

Квас через 12 годин бродіння можна спостерігати активне бродіння вже у всій банку, ягідки родзинок спливли на поверхню.

Квас Прийміть напій, охолодіть і подавайте до столу. Квас вийшов ядрений, з великою кількістю газів, освіжаючий. Підійде як для пиття, так і в окрошку. Перший квас виходить трохи хмільний, через вміст дріжджів. Тому, гущу після квасу повністю не зливайте, на її основі можна поставити наступний квас, який вже не буде мати хмільним властивістю, а технологія приготування така ж, тільки дріжджі додавати вже не треба.

Подібні рецепти

Квас з бананової шкірки

Коктейль «сюрприз» з медом і ківі

виявляється, що банановий квас — це прекрасний засіб, допомагає при онкологічних захворюваннях, нормалізує обмін речовин, що сприяє зниженню ваги і оздоровлення організму! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування квасу з бананової шкірки. Готовий квас п'ють за півгодин...

Квас з вівсяних пластівців

Квас з вівсяних пластівців

Легкий варіант приготування вівсяного квасу сподобається всім, хто любить освіжитися в спеку таким газованим напоєм. Квас готується швидко, для 4-6 годин, головне — охолодити його в холодильнику. опис приготування: Такий квас ідеальний для приготування апетитною окрошки, його можна зберігати в...

Квас з сухарів

Квас з сухарів

Скоро літо, і багато хто буде готувати смачний домашній натуральний квас. Поділюся і я своїм рецептом і розповім, як приготувати квас з сухарів. Цей кисло-солодкий напій відмінно втамовує спрагу. опис приготування: Смачний домашній квас не порівняти з магазинним. Так давайте ж не лінуватися і ...

Квас з буряка

Квас з буряка

Буряк здавна відома як лікарський овоч. Ще Гіппократ вважав її корисною для лікування хворих і часто включав до складу лікарських рецептів. А тепер рецепт корисного квасу з буряків! опис приготування: Квас з буряка — старовинний спосіб приготування квасу. Існує два способи — дріжджовий і бездр...

Квас з бананових шкурок

Квас з бананових шкурок

Банановий квас володіє цілим набором корисних властивостей. Напій містить мінімум калорій і ідеально підходить тим, хто бажає схуднути і стежить за своєю фігурою. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування квасу з бананових шкурок. Банановий квас п'ють п...