Рецепт Шматок яловичини в сухарях
Шматок яловичини в сухарях — це рецепт ніжною яловичої відбивною в апетитною хрусткою скоринкою. Готуємо дуже просто — обмазуємо гірчицею, валяємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді.
опис приготування:
Смачний і красиво приготований шматок яловичини в сухарях — це надзвичайно апетитне блюдо. Яловичина досить складно готується і щоб ця відбивна вийшла максимально м'якою, то потрібно брати хорошу і свіжу яловичу вирізку. Сьогодні яловичина в магазинах дуже дорожчає, що робити доводиться розщедрюватися на хороший шматок м'яса. Але повірте воно того варто. Дуже смачний шматок яловичини в сухарях з легким гарніром — чудове блюдо для сімейного обіду або вечері.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичий антрекот— 3 штуки
- гірчичний— 30-50 грам
- яйце— 1 штука
- Панірувальні сухарі— 40 грам
- Пшеничне борошно— 30 грам
- сіль, перець, спеції— — За смаком
- Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
- молоко— 0,5 склянки
Каждый кусок с двух сторон добротно обмазываем горчицей.
Обвалюють в борошні.
Яйце и молоко взбиваем венчиком или вилкой. Затем окунаем в яично молочную смесь каждый кусочек мяса.
И каждый кусок говядины обваливаем в панировочных сухарях
Обжариваем говядину с двух сторон на среднем огне до появления румяности и подаем к столу с гарниром. Смачного!
Подібні рецепти
Яловичина з підливою
Простий рецепт приготування яловичини з соусом Вустершир. американська кухня. кількість порцій: 2 яловичина— 1 кілограм(фарш) Worcestershire соус— 1 штука томатний соус— 1 штука сухарі— 2 склянки(панірувальні ) яйце— 3 штуки кетчуп— 1 штука складові: змішуємо яйця, фарш із яловичини,...
Курячі відбивні в сухарях
Курячі відбивні в сухарях — простий рецепт соковитих, з апетитною хрусткою скоринкою курячих відбивних. Курячі відбивні будуть хорошою альтернативою свинячим і урізноманітнюють ваш стіл. Це смачно! опис приготування: Курячі грудки - справжня швидка допомога на кухні для сучасної господині. Вон...
Лангет з яловичини в духовці
Класичний лангет обсмажується на сковороді, але якщо ви не впевнені в тому, що зможете правильно приготувати його, скористайтеся цим рецептом і приготуйте соковитий і смачний лангет до обіду в духовці. опис приготування: Дієтичний варіант приготування лангету. чому дієтичний? Тому що ми відсту...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...