Рецепт Шматок яловичини в сухарях

Рецепт Шматок яловичини в сухарях
Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв.
Шматок яловичини в сухарях — це рецепт ніжною яловичої відбивною в апетитною хрусткою скоринкою. Готуємо дуже просто — обмазуємо гірчицею, валяємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді.

опис приготування:

Смачний і красиво приготований шматок яловичини в сухарях — це надзвичайно апетитне блюдо. Яловичина досить складно готується і щоб ця відбивна вийшла максимально м'якою, то потрібно брати хорошу і свіжу яловичу вирізку. Сьогодні яловичина в магазинах дуже дорожчає, що робити доводиться розщедрюватися на хороший шматок м'яса. Але повірте воно того варто. Дуже смачний шматок яловичини в сухарях з легким гарніром — чудове блюдо для сімейного обіду або вечері.

Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичий антрекот— 3 штуки
  • гірчичний— 30-50 грам
  • яйце— 1 штука
  • Панірувальні сухарі— 40 грам
  • Пшеничне борошно— 30 грам
  • сіль, перець, спеції— — За смаком
  • Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
  • молоко— 0,5 склянки
Шматок яловичини в сухарях - фото крок 1 Відбиваємо кожен шматок (по 150 грам кожен) з двох боків.

Шматок яловичини в сухарях - фото крок 2 Каждый кусок с двух сторон добротно обмазываем горчицей.

Шматок яловичини в сухарях - фото крок 3 Обвалюють в борошні.

Шматок яловичини в сухарях - фото крок 4 Яйце и молоко взбиваем венчиком или вилкой. Затем окунаем в яично молочную смесь каждый кусочек мяса.

Шматок яловичини в сухарях - фото крок 5 И каждый кусок говядины обваливаем в панировочных сухарях

Шматок яловичини в сухарях - фото крок 6 Обжариваем говядину с двух сторон на среднем огне до появления румяности и подаем к столу с гарниром. Смачного!

Подібні рецепти

Шматок м'яса Олд Скул

Яловичина з підливою

Простий рецепт приготування яловичини з соусом Вустершир. американська кухня. кількість порцій: 2 яловичина— 1 кілограм(фарш) Worcestershire соус— 1 штука томатний соус— 1 штука сухарі— 2 склянки(панірувальні ) яйце— 3 штуки кетчуп— 1 штука складові: змішуємо яйця, фарш із яловичини,...

Курячі відбивні в сухарях

Курячі відбивні в сухарях

Курячі відбивні в сухарях — простий рецепт соковитих, з апетитною хрусткою скоринкою курячих відбивних. Курячі відбивні будуть хорошою альтернативою свинячим і урізноманітнюють ваш стіл. Це смачно! опис приготування: Курячі грудки - справжня швидка допомога на кухні для сучасної господині. Вон...

Лангет з яловичини в духовці

Лангет з яловичини в духовці

Класичний лангет обсмажується на сковороді, але якщо ви не впевнені в тому, що зможете правильно приготувати його, скористайтеся цим рецептом і приготуйте соковитий і смачний лангет до обіду в духовці. опис приготування: Дієтичний варіант приготування лангету. чому дієтичний? Тому що ми відсту...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...