Рецепт Латте без кавомашини

Рецепт Латте без кавомашини
Кількість порцій: 1 Час приготування: 10 хв.
Цей рецепт відмінно підійде для тих, хто обожнює латте, але не хоче виходити на вулицю, щоб порадувати себе цим напоєм. Латте без кавомашини приготувати цілком реально, легко і швидко!

опис приготування:

У цьому простому і легкому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати латте без кавомашини. Його буде дуже складно відрізнити від натурального латте як на вигляд, так і за смаком. Приготування такого напою забере у вас всього три хвилини і значно підніме вам настрій! Єдине, що вам знадобиться, це міксер або блендер, щоб збити молоко в пінку. Обов'язково використовуйте молоко кімнатної температури, тому що холодне молоко може не збити в піну.

  • Натуральна кава— 75 мілілітрів
  • молоко— 100 мілілітрів
  • цукор— За смаком
Латте без кавомашини - фото крок 1 1. Заваріть міцний натуральна кава. 2немає. L. меленої кави з цукром залийте 100 мл окропу і накрийте кришкою. дайте настоятися.

Латте без кавомашини - фото крок 2 2. Тим часом збийте молоко кімнатної температури в пінку. Збивайте блендером або спеціальною насадкою з віночком кілька хвилин.

Латте без кавомашини - фото крок 3 3. У чашку, в якій будете подавати латте, залийте спочатку пінку, майже до кінця наповнивши нею чашку. Потім тоненькою цівкою влийте в середину пінки кави. Смачного!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Гарбузове латте

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...