Рецепт Лаван Tabekh

Рецепт Лаван Tabekh
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Популярна страва Левантійської кухні. У перекладі з сирійського Лаван Табекх означає "; приготований в йогурті ";. М'ясо ягняти тушковане в йогурті.

кількість порцій: 4
  • баранина— 3 кілограма
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • йогурт— 1 літр
  • кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • білий перець— — За смаком
  • кардамон— 1/4 чайних ложки
  • вода— 1/2 склянки
Лаван Tabekh - фото крок 1 У скороварці розтопити вершкове масло. Потім додати цибулю і м'ясо. Приправить кардамоном, 1 / 4 ст. L. білого перцю і сіллю. Готувати до того моменту коли рідина з м'яса почне випаровуватися.

Лаван Tabekh - фото крок 2 Потім додати достатньо води, щоб покрити м'ясо на 2 см. Накрити кришкою і варити протягом півгодини.

Лаван Tabekh - фото крок 3 Пропустити йогурт через сито. Додати 1 немає. L. солі.

Лаван Tabekh - фото крок 4 Розчинити кукурудзяний крохмаль у воді. Ретельно перемішати і додати в йогурт.

Лаван Tabekh - фото крок 5 постійно помішуючи, довести йогурт до кипіння. злегка остудити.

Лаван Tabekh - фото крок 6 Перекласти м'ясо в іншу каструлю разом з 3 чашками м'ясного бульйону.

Лаван Tabekh - фото крок 7 Залити йогуртовую суміш.

Лаван Tabekh - фото крок 8 Перемішати і додати нут.

Лаван Tabekh - фото крок 9 Гасити м'ясо в перебігу 30 хвилин на повільному вогні.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Салат з рисом і горбушей

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...