Рецепт Lavangi
Lavangi — це чудове блюдо з курчати, яке традиційно готують в південних регіонах Азербайджану. Ділюся секретами приготування!
опис приготування:
Два роки, прожиті мною на півдні Азербайджану, дарма не минули — там я навчився готувати кілька дуже смачних традиційних азербайджанських страв по правильним рецептами. Lavangi — це одне з них. В Азербайджані я не був уже більше 10 років, однак азербайджанські страви ні-ні та й з'являються у мене на домашній кухні Рекомендую спробувати приготувати Лаванг — це дійсно ДУЖЕ смачно, якщо дотримуватися правильну рецептуру.
Вдалого приготування і приємного апетиту!
- курча— 1 штука
- Волоські горіхи подрібнені— 100 грам
- Червоні цибулини— 2 штуки
- Топлене масло— 1 Ст. ложка
- Платівка лавашаня— 1 штука
- сіль, перець— — За смаком
Затем берем нашу пластинку лавашаня (это кислые сливы, высушенные в пластинку; відразу скажу, без них блюдо не получится), ножом или ножницами измельчаем и замачиваем в кипятке минут на 5-10 до размокания.
Когда размокнет — перетираем до консистенции каши и перемешиваем с обжаренным луком, грецким орехом и топленым маслом. Должна получиться однородная кашица.
Вот так будет выглядеть эта кашеобразная масса.
Теперь фаршируем курицу получившейся массой. Курицу моем и разрезаем пополам, кладем внутрь около 80% нашей начинки, зашиваем нитками. Оставшейся начинкой смазываем курицу снаружи, а также делаем несколько неглубоких надрезов в филейных частях и вставляем туда немножко нашей каши.
Запекаем ровно 1 час при 180 градусах. Усе, лаванги готов! Смачного!
Подібні рецепти
Торт «чудо» рецепт класичний
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...