Рецепт Lavangi

Рецепт Lavangi
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Lavangi — це чудове блюдо з курчати, яке традиційно готують в південних регіонах Азербайджану. Ділюся секретами приготування!

опис приготування:

Два роки, прожиті мною на півдні Азербайджану, дарма не минули — там я навчився готувати кілька дуже смачних традиційних азербайджанських страв по правильним рецептами. Lavangi — це одне з них. В Азербайджані я не був уже більше 10 років, однак азербайджанські страви ні-ні та й з'являються у мене на домашній кухні Рекомендую спробувати приготувати Лаванг — це дійсно ДУЖЕ смачно, якщо дотримуватися правильну рецептуру.

Вдалого приготування і приємного апетиту!


  • курча— 1 штука
  • Волоські горіхи подрібнені— 100 грам
  • Червоні цибулини— 2 штуки
  • Топлене масло— 1 Ст. ложка
  • Платівка лавашаня— 1 штука
  • сіль, перець— — За смаком
Lavangi - фото крок 1 Сперва занимаемся ингредиентами. Грецкий орех должен быть измельчен, лук мелко нарезан и обжарен.

Lavangi - фото крок 2 Затем берем нашу пластинку лавашаня (это кислые сливы, высушенные в пластинку; відразу скажу, без них блюдо не получится), ножом или ножницами измельчаем и замачиваем в кипятке минут на 5-10 до размокания.

Lavangi - фото крок 3 Когда размокнетперетираем до консистенции каши и перемешиваем с обжаренным луком, грецким орехом и топленым маслом. Должна получиться однородная кашица.

Lavangi - фото крок 4 Вот так будет выглядеть эта кашеобразная масса.

Lavangi - фото крок 5 Теперь фаршируем курицу получившейся массой. Курицу моем и разрезаем пополам, кладем внутрь около 80% нашей начинки, зашиваем нитками. Оставшейся начинкой смазываем курицу снаружи, а также делаем несколько неглубоких надрезов в филейных частях и вставляем туда немножко нашей каши.

Lavangi - фото крок 6 Запекаем ровно 1 час при 180 градусах. Усе, лаванги готов! Смачного!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Торт «чудо» рецепт класичний

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...