Рецепт Лазанья проста
Якщо ви любите лазанью, але не хочете возитися з соусами, то дивіться цей рецепт. Він про те, як приготувати лазанью просту. Це вегетаріанський варіант, яким зможуть насититися і м'ясоїди.
опис приготування:
Ця лазіння дуже ароматна. Я вважаю за краще не перевантажувати її спеціями, але за бажанням в грибний соус можна покласти трохи гострого червоного перцю.
На один шар у мене йде по 6 смужок, але це все залежить від вашої форми, в якій буде готуватися лазіння.
- печериці коричневі— 650 грам(злочин)
- шиітаке— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 120 грам(подрібнений)
- Масло рослинне— 70 мілілітрів
- часник— 4 зубчики
- Томатна паста— 450 грам
- Вода тепла— 240 мілілітрів
- цукор— 1 Чайна ложка
- шпинат— За смаком(свіжий або заморожений)
- Смужки для лазаньї— 16-20 штук
- Rikotta— 400 грам
- базилік свіжий— 1 пучок
- пармезан тертий— 120 грам
- моцарелла tertaya— 500 грам
через 5 хвилин введіть половину томатної пасти, подрібнений часник, воду, цукор. Гасіть все 20 хвилин.
Смужки лазаньї відваріть за інструкцією на упаковці, промийте водою. Форму для випічки добре змастіть маслом.
Дно форми залийте тонким шаром томатної пасти, потім — шар з локшиною.
Духовку дозволите на 180 градусів і збирайте лазанью далі: половина рікотти, трохи шпинату і частина моцарели, далі — грибний соус. Повторіть так шари, у мене вийшло 3 шару.
Накрийте форму фольгою і запікайте 25 хвилин, потім фольгу зніміть і готуйте ще стільки ж. Перед подачею остудіть хвилин 5.
Подібні рецепти
Цукерки з фініків і горіхів без цукру
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья швидка
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...