Рецепт Лазанья проста

Рецепт Лазанья проста
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Якщо ви любите лазанью, але не хочете возитися з соусами, то дивіться цей рецепт. Він про те, як приготувати лазанью просту. Це вегетаріанський варіант, яким зможуть насититися і м'ясоїди.

опис приготування:

Ця лазіння дуже ароматна. Я вважаю за краще не перевантажувати її спеціями, але за бажанням в грибний соус можна покласти трохи гострого червоного перцю.

На один шар у мене йде по 6 смужок, але це все залежить від вашої форми, в якій буде готуватися лазіння.

  • печериці коричневі— 650 грам(злочин)
  • шиітаке— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 120 грам(подрібнений)
  • Масло рослинне— 70 мілілітрів
  • часник— 4 зубчики
  • Томатна паста— 450 грам
  • Вода тепла— 240 мілілітрів
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • шпинат— За смаком(свіжий або заморожений)
  • Смужки для лазаньї— 16-20 штук
  • Rikotta— 400 грам
  • базилік свіжий— 1 пучок
  • пармезан тертий— 120 грам
  • моцарелла tertaya— 500 грам
лазанья проста - фото крок 1 У великому сотейнику почніть смажити гриби, порізані дольками. Додайте трохи солі. Масло не потрібно. Коли гриби стануть виділяти рідину, додайте подрібнену цибулю.

лазанья проста - фото крок 2 через 5 хвилин введіть половину томатної пасти, подрібнений часник, воду, цукор. Гасіть все 20 хвилин.

лазанья проста - фото крок 3 Смужки лазаньї відваріть за інструкцією на упаковці, промийте водою. Форму для випічки добре змастіть маслом.

лазанья проста - фото крок 4 Дно форми залийте тонким шаром томатної пасти, потім — шар з локшиною.

лазанья проста - фото крок 5 Духовку дозволите на 180 градусів і збирайте лазанью далі: половина рікотти, трохи шпинату і частина моцарели, далі — грибний соус. Повторіть так шари, у мене вийшло 3 шару.

лазанья проста - фото крок 6 Накрийте форму фольгою і запікайте 25 хвилин, потім фольгу зніміть і готуйте ще стільки ж. Перед подачею остудіть хвилин 5.

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Цукерки з фініків і горіхів без цукру

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...