Рецепт Лазанья в «квітучому» хлібі

Рецепт Лазанья в «квітучому» хлібі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
рецепт, як приготувати лазанью в "; квітучі" хлібі, звичайно, далекий від рецепта класичної лазаньї, оскільки всі, що їх об'єднує - це м'ясний соус і соус "; Бешамель ";, але і це немало, погодьтеся.

опис приготування:

Лазанья в "; квітучі" хлібі - це ще один варіант страви із серії "; гості на порозі ";. Готується це блюдо відносно швидко, особливо якщо використовувати покупні соуси "; Бешамель" і "; Болоньєзе ";. Але навіть якщо ви збираєтеся готувати соуси самостійно, то і на це часу багато не піде. Лазанья виходить дуже і дуже смачною. Хрусткий ароматний хліб шматочками прекрасно поєднується з ніжним соусом. Дуже смачно їсти, вмочуючи шматочок хліба в соуси. До такої страви неможливо залишитися байдужим, вже будьте в цьому впевнені. А зараз читайте мій рецепт, як приготувати лазанью в "; квітучі" хлібі.


  • хліб— 1 штука
  • Соус "; Бешамель"  — 200 грам
  • Соус "; Болоньєзе"  — 300 грам
  • сир твердий— 70 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • петрушка— 3-4 штук(гілочки)
  • Вершкове масло— 100 грам
Лазанья в Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Соус "; Болоньєзе" можно купить готовый в супермаркете, а можна приготувати самостійно, рецепт есть на сайте.

Лазанья в Растопите сливочное масло в сотейнике на медленном огне или в микроволновке (40 секунд на максимальній потужності). Часник пропустіть через прес, дрібно поріжте петрушку, смешайте все это со сливочным маслом.

Лазанья в В хлебе сделайте круглый вырез в середине, вийміть м'якоть. А по краям выреза сделайте надрезы, як показано на фото.

Лазанья в Смажьте подготовленным ароматным сливочным маслом хлеб сверху и в середине. Переложите хлеб на противень и отправьте в духовку на 10 хвилин (температура - 200 градусів).

Лазанья в В подсушенный хлеб выложите соус "Болоньезе" і злегка утрамбуйте.

Лазанья в Сыр натрите на крупной терке и выложите вторым слоем.

Лазанья в И последний слой — соус "Бешамель".

Лазанья в Запікайте в духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин. Цього часу вистачить, чтобы сыр внутри расплавился и все превратилось в единое и очень вкусное блюдо.

Лазанья в Обязательно подавайте горячим. Смачного!

Подібні рецепти

Литовський грибний суп в хлібі

Печиво «пальчики»

дивовижне блюдо — литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах. Я дуже часто готую його і кожен раз як "; начинки" використовую ту чи іншу. Цього разу вирішила зробити грибний суп. опис приготування: Приготувати литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах можна саме за таким рецептом....

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...