Рецепт Литовський грибний суп в хлібі

дивовижне блюдо — литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах. Я дуже часто готую його і кожен раз як "; начинки" використовую ту чи іншу. Цього разу вирішила зробити грибний суп.
опис приготування:
Приготувати литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах можна саме за таким рецептом. Відомий він здавна і готується зовсім нескладно. Гриби я використовувала шампіньйони, але ви можете брати будь-які. Якщо зважитеся готувати суп з лісових грибів, попередньо їх замочіть, ретельно вимийте і варіть близько 2 годин.
- гриби— 300 грам
- Картопля— 3 штуки
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- хліб— 2 штуки





Подібні рецепти

Пісний салат з креветками
Рецепт приготування традиційного литовського страви. Холодний борщ подається в літню пору. Цей суп повинні спробувати все без винятку, просто смакота! опис приготування: Для початку потрібно відварити буряк, охолодити, а потім натерти на тертці. У мисці змішати буряк, нарізані огірки, цибуля, ...

Литовський холодний борщ
Литовський холодний борщ - це чудовий холодний суп на час спеки з додаванням вареного буряка. легкий, але ситний, він втамовує спрагу і насичує влітку в жаркі дні. рекомендую спробувати! опис приготування: У Литві спеціально продається кефір для такого борщу, але щоб нам не їхати далеко за ним...

Лазанья в «квітучому» хлібі
рецепт, як приготувати лазанью в "; квітучі" хлібі, звичайно, далекий від рецепта класичної лазаньї, оскільки всі, що їх об'єднує - це м'ясний соус і соус "; Бешамель ";, але і це немало, погодьтеся. опис приготування: Лазанья в "; квітучі" хлібі - це ще один варіант страви із серії "; гості н...

Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...