Рецепт Литовський грибний суп в хлібі

Рецепт Литовський грибний суп в хлібі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
дивовижне блюдо — литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах. Я дуже часто готую його і кожен раз як "; начинки" використовую ту чи іншу. Цього разу вирішила зробити грибний суп.

опис приготування:

Приготувати литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах можна саме за таким рецептом. Відомий він здавна і готується зовсім нескладно. Гриби я використовувала шампіньйони, але ви можете брати будь-які. Якщо зважитеся готувати суп з лісових грибів, попередньо їх замочіть, ретельно вимийте і варіть близько 2 годин.

  • гриби— 300 грам
  • Картопля— 3 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • хліб— 2 штуки
Литовський грибний суп в хлібі - фото крок 1 1. Отже, для початку почистіть і поріжте кубиками картоплю, після чого відправляйте його варитися на середньому вогні. Краще нарізати кубики невеликого розміру, щоб потім зручно було їсти суп з хлібної форми.

Литовський грибний суп в хлібі - фото крок 2 2. Далі нарізаємо цибулю і моркву і відправляємо овочі смажитися на рослинній олії. Не забувайте постійно помішувати, щоб уникнути пригорання.

Литовський грибний суп в хлібі - фото крок 3 3. Овочі краще натирати на тертці. Коли овочі будуть готові, відправляємо їх до нашого супу і доводимо його до готовності.

Литовський грибний суп в хлібі - фото крок 4 4. Коли наш суп буде готовий, дайте йому трохи охолонути і подрібніть все блендером — так він буде смачнішим. Тепер суп-пюре можна перелити в підготовлену заздалегідь хлібну форму. Хліб можете зробити самі або купити готовий. Форму вибирайте також самі.

Литовський грибний суп в хлібі - фото крок 5 5. Тепер перелийте суп в форму і за бажанням можете притрусити зеленню. Накривайте зверху хлібної кіркою, як кришечкою і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»

Гороховий суп з галушками

Рецепт приготування традиційного литовського страви. Холодний борщ подається в літню пору. Цей суп повинні спробувати все без винятку, просто смакота! опис приготування: Для початку потрібно відварити буряк, охолодити, а потім натерти на тертці. У мисці змішати буряк, нарізані огірки, цибуля, ...

Литовський холодний борщ

Литовський холодний борщ

Литовський холодний борщ - це чудовий холодний суп на час спеки з додаванням вареного буряка. легкий, але ситний, він втамовує спрагу і насичує влітку в жаркі дні. рекомендую спробувати! опис приготування: У Литві спеціально продається кефір для такого борщу, але щоб нам не їхати далеко за ним...

Лазанья в «квітучому» хлібі

Лазанья в «квітучому» хлібі

рецепт, як приготувати лазанью в "; квітучі" хлібі, звичайно, далекий від рецепта класичної лазаньї, оскільки всі, що їх об'єднує - це м'ясний соус і соус "; Бешамель ";, але і це немало, погодьтеся. опис приготування: Лазанья в "; квітучі" хлібі - це ще один варіант страви із серії "; гості н...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...