Рецепт Лазанья в мікрохвильовці

Рецепт Лазанья в мікрохвильовці
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
лазанья — ситне і смачне блюдо, улюблене дуже багатьма. Адже не випадково вона так швидко стала настільки популярною в Росії! Найпростіший спосіб приготувати лазанью — в мікрохвильовці. розповідаю, як!

опис приготування:

Треба ж було такому статися — вже запрошені на маленький сімейний обід родичі, обіцяна лазіння, а плита вийшла з ладу Добре, що є мікрохвильовка. Я трохи змінила класичний рецепт лазаньї і приготувала її в мікрохвильовці. Смак трохи відрізнявся від традиційного, всі були в захваті! Ділюся з вами рецептом приготування лазаньї в мікрохвильовці. сподіваюся, він стане вам у пригоді.

Як приготувати лазанью в мікрохвильовці, покрокова інструкція:

1. Чистимо цибулю і часник, нарізаємо дрібно-дрібно.

2. Додаємо їх до фаршу, закриваємо ємність кришкою і ставимо в мікрохвильову піч на 5 хвилин на максимальній потужності.

3. З свіжих помідори знімаємо шкірку і ізмельчаем.Смешіваем з томатною пастою.

4. додаємо перець, сіль і сухі трави.

5. перемішуємо вершки, йогурт. Додаємо до них мускатний горіх і сіль.

6. Змащуємо рослинним маслом форму і наливаємо на дно трохи вершкової суміші.

7. Викладаємо на дно листи для лазаньї.

8. Половину кількості фаршу розподіляємо по поверхні листів, заливаємо томатами.

9. Знову укладаємо листи, поверх них трохи вершкового соусу , фарш і томати.

10. Накриваємо залишилися листами, заливаємо соусом і посипаємо тертим сиром.

11. Ставимо в мікрохвильовку на 30-35 хвилин при потужності 700 ват. У мене в мікрохвильовці максимальна потужність 1000.

Після закінчення готування необхідно, щоб лазіння постояла ще хвилин 10. Потім розрізаємо і подаємо до столу. Удачі вам!


  • Листи для лазаньї— 200 грам(я брала листы, які не потрібно попередньо відварювати)
  • фарш— 300 грам(лучше смешанныйпополам говяжий и свиной)
  • помідори— 300 грам(можна консервовані)
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Цибуля— 1 штука
  • сир— 100-150 грам
  • сіль— 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • Сухі прованські трави— 1-2 Щепоток
  • вершки 9%  — 200 мілілітрів
  • йогурт натуральний— 100-150 мілілітрів
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Треба ж було такому статися — вже запрошені на маленький сімейний обід родичі, обіцяна лазіння, а плита вийшла з ладу Добре, що є мікрохвильовка. Я трохи змінила класичний рецепт лазаньї і приготувала її в мікрохвильовці. Смак трохи відрізнявся від традиційного, всі були в захваті! Ділюся з вами рецептом приготування лазаньї в мікрохвильовці. сподіваюся, він стане вам у пригоді.

Як приготувати лазанью в мікрохвильовці, покрокова інструкція:

1. Чистимо цибулю і часник, нарізаємо дрібно-дрібно.

2. Додаємо їх до фаршу, закриваємо ємність кришкою і ставимо в мікрохвильову піч на 5 хвилин на максимальній потужності.

3. З свіжих помідори знімаємо шкірку і ізмельчаем.Смешіваем з томатною пастою.

4. додаємо перець, сіль і сухі трави.

5. перемішуємо вершки, йогурт. Додаємо до них мускатний горіх і сіль.

6. Змащуємо рослинним маслом форму і наливаємо на дно трохи вершкової суміші.

7. Викладаємо на дно листи для лазаньї.

8. Половину кількості фаршу розподіляємо по поверхні листів, заливаємо томатами.

9. Знову укладаємо листи, поверх них трохи вершкового соусу , фарш і томати.

10. Накриваємо залишилися листами, заливаємо соусом і посипаємо тертим сиром.

11. Ставимо в мікрохвильовку на 30-35 хвилин при потужності 700 ват. У мене в мікрохвильовці максимальна потужність 1000.

Після закінчення готування необхідно, щоб лазіння постояла ще хвилин 10. Потім розрізаємо і подаємо до столу. Удачі вам!


Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья тісто

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...