Рецепт Лазанья з ароматом моря
Лазанья - дуже смачне блюдо. У цьому рецепті лазіння готується з морепродуктами і не з класичним соусом "; Бешамель ";, а з більш ароматним неповторним соусом. цікаво? дивіться рецепт!
опис приготування:
Рецептура тут дуже точна і вивірена. Замість морепродуктів все ж можна використовувати, наприклад, тільки креветки або шматочки червоної риби. Ну і при приготуванні песто кедрові горіхи можна замінити на кешью, з нього теж виходить відмінне песто!
- пармезан тертий— 100 грам(песто)
- Масло оливкове— 100 мілілітрів(песто)
- базилік свіжий— 100 грам(песто)
- горіхи кедрові— 100 грам(песто)
- часник— 1 зубчик(песто)
- морепродукти— 400 грам
- Вино біле сухе— 100 мілілітрів
- помідори— 150 грам
- Масло оливкове— 4 Ст. ложки
- листи лазаньї— 10 штук
- Борошно пшеничне— 50 грам(соус "; Бешамель ";)
- Вершкове масло. — 50 грам(соус "; Бешамель ";)
- бульйон рибний— 900 мілілітрів(соус "; Бешамель ";)
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. У чашу блендера складіть всі інгредієнти для песто.
3. Пюріруйте до однорідного стану.
4. Розтопити вершкове масло.
5. Додайте борошно і злегка обсмажте.
6. додайте бульйон, приправити сіллю, поперчіть і злегка уварити.
7. Охолодіть і змішайте з песто. соус готовий.
8. Морепродукти обсмажте з додаванням олії.
9. Додайте нарізані кубиком помідори, вино. тушкуйте.
10. На дно жароміцної форми покладіть трохи соусу.
11. потім - 2 листи лазаньї.
12. Потім - частина морепродуктів.
13. І т.д. до закінчення інгредієнтів.
14. Запікайте в духовці, розігрітій до 220 градусів, протягом 20 хвилин.
Подібні рецепти
Шашлик з яловичини з оцтом
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья швидка
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...