Рецепт Лазанья з ароматом моря

Рецепт Лазанья з ароматом моря
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Лазанья - дуже смачне блюдо. У цьому рецепті лазіння готується з морепродуктами і не з класичним соусом "; Бешамель ";, а з більш ароматним неповторним соусом. цікаво? дивіться рецепт!

опис приготування:

Рецептура тут дуже точна і вивірена. Замість морепродуктів все ж можна використовувати, наприклад, тільки креветки або шматочки червоної риби. Ну і при приготуванні песто кедрові горіхи можна замінити на кешью, з нього теж виходить відмінне песто!

  • пармезан тертий— 100 грам(песто)
  • Масло оливкове— 100 мілілітрів(песто)
  • базилік свіжий— 100 грам(песто)
  • горіхи кедрові— 100 грам(песто)
  • часник— 1 зубчик(песто)
  • морепродукти— 400 грам
  • Вино біле сухе— 100 мілілітрів
  • помідори— 150 грам
  • Масло оливкове— 4 Ст. ложки
  • листи лазаньї— 10 штук
  • Борошно пшеничне— 50 грам(соус "; Бешамель ";)
  • Вершкове масло.  — 50 грам(соус "; Бешамель ";)
  • бульйон рибний— 900 мілілітрів(соус "; Бешамель ";)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Лазанья з ароматом моря - фото крок 1 1. Кедрові горіхи обсмажте на сковороді.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 2 2. У чашу блендера складіть всі інгредієнти для песто.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 3 3. Пюріруйте до однорідного стану.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 4 4. Розтопити вершкове масло.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 5 5. Додайте борошно і злегка обсмажте.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 6 6. додайте бульйон, приправити сіллю, поперчіть і злегка уварити.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 7 7. Охолодіть і змішайте з песто. соус готовий.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 8 8. Морепродукти обсмажте з додаванням олії.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 9 9. Додайте нарізані кубиком помідори, вино. тушкуйте.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 10 10. На дно жароміцної форми покладіть трохи соусу.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 11 11. потім - 2 листи лазаньї.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 12 12. Потім - частина морепродуктів.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 13 13. І т.д. до закінчення інгредієнтів.

Лазанья з ароматом моря - фото крок 14 14. Запікайте в духовці, розігрітій до 220 градусів, протягом 20 хвилин.

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Шашлик з яловичини з оцтом

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...