Рецепт Лазанья з вершками
У класичному рецепті лазаньї невід'ємним складовим є соус "; Бешамель ";. На його приготування потрібно час. Пропоную полегшити процес і замінити соус на вершки.
опис приготування:
Незважаючи на відсутність соусу "; Бешамель ";, лазіння виходить соковитою. Жирність вершків вибирайте за смаком. Томатне пюре можна замінити на м'якоть свіжих томатів.
- Листи для лазаньї— 6 штук
- фарш— 500 грам(свинячий і яловичий)
- Цибуля— 1 грам(ріпчаста, середнього розміру)
- вершки— 200 мілілітрів(10% жирності)
- сир— 150 грам(твердих сортів)
- Масло рослинне— 50-60 мілілітрів
- сіль— За смаком
- перець— За смаком(мелений)
- томатне пюре— 200 мілілітрів
Цибуля наріжте дрібними кубиками. Обсмажте на олії до рум'яної скоринки.
До цибулі додайте фарш, сіль, перець. Перемішайте і обсмажуйте, поки рідина не почне випаровуватися.
Додайте томатне пюре, перемішайте і потримайте на вогні 2 хвилини після закипання.
Відваріть листи лазаньї у великій кількості води, з додаванням рослинної олії і солі. На цей процес піде 10-12 хвилин після закипання. Варіть на помірному вогні, помішуючи, не допускаючи склеювання. Готові листи дістаньте з води.
Натріть сир на крупній тертці. Відлийте 8 ст. ложок вершків. 2/3 від загальної кількості сиру змішайте з вершками, що залишилися.
Візьміть глибоку прямокутну форму. Налийте на дно 4 ст. L. вершків.
На лист лазаньї викладіть обсмажену фарш з томатним соусом, додайте пару ложок сиру з вершками.
Далі покладіть лист лазаньї і повторіть шари: фарш і сир з вершками. Повторюйте поки не закінчаться листи. На верхній лист лазаньї вилийте 4 ст. L. вершків, посипте сиром, що залишився. Духовку розігрійте до 180 градусів і поставте запікати лазанью на 35-40 хвилин до золотистої скоринки.
лазанья готова. Подавайте на стіл гарячою.
Смачного!
Подібні рецепти
Коктейль «Острови»
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья швидка
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...