Рецепт Лечо з болгарського перцю

Рецепт Лечо з болгарського перцю
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Коли в холодильнику багато овочів, грамотно змішавши їх, можна приготувати лечо. Мій улюблений рецепт — це лечо з болгарського перцю. Виходить дуже соковито і ароматно.

опис приготування:

Лечо з болгарського перцю, всупереч назві, є не болгарським, а угорським національним блюдом. У цьому рецепті з фото представлений вегетаріанський, дієтичний варіант страви, однак самі угорці для насичення лечо майже завжди кладуть в нього сосиски або ковбаски. Блюдо повинне вийти дуже м'яким, ніжним і соковитим, ні в якому разі не гострим. взагалі, експериментувати з рецептом і інгредієнтами в лечо можна скільки завгодно — скільки фантазія дозволяє. хай щастить!

  • Перець болгарський червоний— 500 грам
  • Ріпчаста цибуля— 6 штук
  • Томатний сік— 1 Склянка
  • цукор— 50 грам
  • Соняшникова олія— 50 грам
  • оцет— 10 грам
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
  • часник— 4 зубчики
Лечо з болгарського перцю - фото крок 1 Нарізаємо перець на брусочки середнього розміру.

Лечо з болгарського перцю - фото крок 2 Туди ж додаємо томатний сік (або перетерті помідори) і нарізаний півкільцями цибулю.

Лечо з болгарського перцю - фото крок 3 додаємо сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Все добре перемішуємо.

Лечо з болгарського перцю - фото крок 4 Перекладаємо овочі в каструльку, ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння.

Лечо з болгарського перцю - фото крок 5 помішуючи, варимо близько 15 хвилин на середньому вогні.

Лечо з болгарського перцю - фото крок 6 Потім посипаємо лечо зеленню (у мене була сушена петрушка, але краще додавати свіжу).

Лечо з болгарського перцю - фото крок 7 Додаємо видавлений часник, гарненько перемішуємо і варимо ще 15-20 хвилин.

Лечо з болгарського перцю - фото крок 8 Готово!

Подібні рецепти

Лечо з перцю і помідорів без оцту

Лечо з болгарського перцю на зиму «Пальчики оближеш»

Відмінна заготівля на зиму - лечо з перцю і помідорів без оцту - стане в нагоді кожній господині. опис приготування: Приготування смачного лечо - абсолютно просте завдання, а коли під рукою є перевірений рецепт, то будь-яка господиня зможе заготовити на зиму таку закуску. З стиглих помідорів і...

Лечо з перцю на зиму

Лечо з перцю на зиму

Лечо з перцю на зиму — відмінний варіант закуски для дбайливих господарів. Ви завжди зможете дістати із засіків баночку цієї смакоти і приємно здивувати своїх гостей. опис приготування: Коли лечо буде в банках переверніть їх і укутайте рушником, коли банки охолонуть перенесіть їх в місце для з...

Лечо на зиму з перцю

Лечо на зиму з перцю

Готуй сани влітку, як то кажуть, і для того щоб взимку ми могли насолодитися смаком відмінного ароматного лечо, потрібно приготувати його ще влітку, нехай баночки чекають своєї години на полицях. опис приготування: Літо тільки почалося, і до зими ще досить довго, але вже зараз потрібно задумат...

Лечо з перцю та помідорів з часником

Лечо з перцю та помідорів з часником

Ароматне і пікантне лечо з перцю і помідорів з часником - це смачна заготівля на зиму, яка порадує своїм смаком і простотою приготування. опис приготування: Перевірений і смачний рецепт приготування лечо з перцю і помідорів з часником займе почесне місце у вашій коморі. З стиглих і ароматних о...

Лечо більше угорський

Лечо більше угорський

Пропоную вашій увазі правильний рецепт приготування лечо по-угорськи — дуже смачною овочевий закуски, яку у нас в Росії, незважаючи на її популярність, готувати зовсім не вміють. опис приготування: лечо — угорська національна страва, яке широко відомо і за межами Угорщини, зокрема — в Росії. О...