Рецепт Лечо більше угорський

Рецепт Лечо більше угорський
Кількість порцій: 12 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Пропоную вашій увазі правильний рецепт приготування лечо по-угорськи — дуже смачною овочевий закуски, яку у нас в Росії, незважаючи на її популярність, готувати зовсім не вміють.

опис приготування:

лечо — угорська національна страва, яке широко відомо і за межами Угорщини, зокрема — в Росії. Однак у нас чомусь приготування лечо зазвичай зводиться до тривіального гасіння перців, помідорів і чомусь лука (тому що дешевий?).

Що ж, спробую виправити це непорозуміння і розповім, як правильно готувати лечо по-угорськи. записуємо! :Р


  • Перец сладкий грунтовой— 2,5 кілограма
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • Цукровий пісок— 100 грам
  • Перець чилі мелений— 1 Чайна ложка
  • оцет столовий— 100 мілілітрів
  • томатне пюре— 1 кілограм
  • сіль морська— 2 чайних ложки
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
Лечо більше угорський - фото крок 1 Отже, починаємо з того, что моем и очищаем от семян и мембран наш перец. Я для визуальной красоты всегда использую разноцветный перец. Да и вкус так получается богаче.

Лечо більше угорський - фото крок 2 По суті, нарезать перец для лечо можно как угодно, однако в Венгрии его обычно нарезают так, як на фото — тонкими и продолговатыми брусочками.

Лечо більше угорський - фото крок 3 Теперь беремся за соус. Ставим на огонь кастрюлю с томатным пюре, маслом, оцтом, спеціями. сіллю і цукром. Доводимо до кипіння.

Лечо більше угорський - фото крок 4 Коли соус закипить — опускаем в него нарезанный перец. Кип'ятимо на середньому вогні 5-7 хвилин, після чого знімаємо з вогню.

Лечо більше угорський - фото крок 5 Сразу же укладываем наши перчики по баночкам, закрываем и храним в сухом прохладном месте. Готово!

Подібні рецепти

Лечо з баклажанів

Засолка форелі в домашніх умовах

Лечо з баклажанів — моя улюблена варіація цього блюда. Зробити його зовсім просто, а інгредієнти можна додавати за смаком та уподобаннями. Приготоване за цим рецептом лечо можна консервувати. опис приготування: Лечо прийшло до нас з Угорщини. Класичний рецепт має на увазі обов'язкову присутніс...

Лечо з перцю та помідорів з часником

Лечо з перцю та помідорів з часником

Ароматне і пікантне лечо з перцю і помідорів з часником - це смачна заготівля на зиму, яка порадує своїм смаком і простотою приготування. опис приготування: Перевірений і смачний рецепт приготування лечо з перцю і помідорів з часником займе почесне місце у вашій коморі. З стиглих і ароматних о...

Лечо з болгарського перцю

Лечо з болгарського перцю

Коли в холодильнику багато овочів, грамотно змішавши їх, можна приготувати лечо. Мій улюблений рецепт — це лечо з болгарського перцю. Виходить дуже соковито і ароматно. опис приготування: Лечо з болгарського перцю, всупереч назві, є не болгарським, а угорським національним блюдом. У цьому реце...

Лечо з кабачків

Лечо з кабачків

Смачна закусочка до вашого столу. Лечо з кабачків підходить до будь-якого гарніру. Я вважаю за краще його вживати, як самостійну страву. опис приготування: Нижче наведена покрокова інструкція, як приготувати лечо з кабачків в домашніх умовах. Даних в рецепті інгредієнтів вистачить ,щоб закатат...

Лечо з перцю і помідорів без оцту

Лечо з перцю і помідорів без оцту

Відмінна заготівля на зиму - лечо з перцю і помідорів без оцту - стане в нагоді кожній господині. опис приготування: Приготування смачного лечо - абсолютно просте завдання, а коли під рукою є перевірений рецепт, то будь-яка господиня зможе заготовити на зиму таку закуску. З стиглих помідорів і...