Рецепт Лечо з перцю на зиму

Рецепт Лечо з перцю на зиму
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Лечо з перцю на зиму — відмінний варіант закуски для дбайливих господарів. Ви завжди зможете дістати із засіків баночку цієї смакоти і приємно здивувати своїх гостей.

опис приготування:

Коли лечо буде в банках переверніть їх і укутайте рушником, коли банки охолонуть перенесіть їх в місце для зберігання. Лечо з перцю на зиму стане набагато смачніше, коли постоїть кілька тижнів. У вас буде чудова закуска до м'яса або гарніру. Нижче покроковий рецепт приготування.

  • помідори— 1 кілограм
  • Перець болгарський— 800 грам(солодкий)
  • морква— 500 грам
  • цукор— 1/3 склянки
  • сіль— 1/2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 100 грам
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста— 500-600 грам
Лечо з перцю на зиму - фото крок 1 Для початку приготуйте сік з почищених від шкірки помідорів. Для цього використовуйте блендер, соковижималку або м'ясорубку.

Лечо з перцю на зиму - фото крок 2 Перець очистіть від насіння і хвостиків, наріжте кубиками.

Лечо з перцю на зиму - фото крок 3 Промийте і наріжте цибулю.

Лечо з перцю на зиму - фото крок 4 Моркву натираємо на тертку.

Лечо з перцю на зиму - фото крок 5 Щоб лечо було солодким в морква додайте цукор і спеції. Додавати до смаку.

Лечо з перцю на зиму - фото крок 6 Щоб лечо було солодким в морква додайте цукор і спеції. Додавати до смаку.

Лечо з перцю на зиму - фото крок 7 Тепер додайте рослинне масло і оцет. проваріть ще 5-7 хвилин. Розкладіть все по стерильним банкам.

Подібні рецепти

Лечо на зиму з перцю

Тарталетки без начинки

Готуй сани влітку, як то кажуть, і для того щоб взимку ми могли насолодитися смаком відмінного ароматного лечо, потрібно приготувати його ще влітку, нехай баночки чекають своєї години на полицях. опис приготування: Літо тільки почалося, і до зими ще досить довго, але вже зараз потрібно задумат...

Лечо з болгарського перцю

Лечо з болгарського перцю

Коли в холодильнику багато овочів, грамотно змішавши їх, можна приготувати лечо. Мій улюблений рецепт — це лечо з болгарського перцю. Виходить дуже соковито і ароматно. опис приготування: Лечо з болгарського перцю, всупереч назві, є не болгарським, а угорським національним блюдом. У цьому реце...

Лечо з перцю і помідорів без оцту

Лечо з перцю і помідорів без оцту

Відмінна заготівля на зиму - лечо з перцю і помідорів без оцту - стане в нагоді кожній господині. опис приготування: Приготування смачного лечо - абсолютно просте завдання, а коли під рукою є перевірений рецепт, то будь-яка господиня зможе заготовити на зиму таку закуску. З стиглих помідорів і...

Лечо з перцю та помідорів з часником

Лечо з перцю та помідорів з часником

Ароматне і пікантне лечо з перцю і помідорів з часником - це смачна заготівля на зиму, яка порадує своїм смаком і простотою приготування. опис приготування: Перевірений і смачний рецепт приготування лечо з перцю і помідорів з часником займе почесне місце у вашій коморі. З стиглих і ароматних о...

Лечо з морквою на зиму

Лечо з морквою на зиму

Завжди добре мати готові овочеві закуски про запас. Тому сьогодні з розповім вам рецепт приготування лечо з морквою на зиму, який недавно знайшов в інтернеті. опис приготування: Класичний рецепт лечо з морквою на зиму готується на томатної основі. Решта інгредієнти можна варіювати в залежності...