Рецепт Лечо на зиму з перцю
Готуй сани влітку, як то кажуть, і для того щоб взимку ми могли насолодитися смаком відмінного ароматного лечо, потрібно приготувати його ще влітку, нехай баночки чекають своєї години на полицях.
опис приготування:
Літо тільки почалося, і до зими ще досить довго, але вже зараз потрібно задуматися про те, якими смаколиками ми будемо радувати себе і свою сім'ю холодними зимовими вечорами. Я пропоную вам досить простий рецепт лечо на зиму з перцю, який насправді є безпрограшним варіантом, так як я не знаю жодної людини, яка б не любила таке овочеве асорті. Тут у нас і перчик, і томати, морквина і навіть буряк — загалом, всі найсмачніші і корисні овочі, які разом дають відмінний смак. Додайте таке лечо до звичайного картопляного пюре або іншій каші, і смак звичного блюда зміниться кардинально, повірте мені. А зробити цю заготовку простіше простого і зараз я із задоволенням розповім вам, як приготувати лечо на зиму з перцю.
- томати— 5 кілограм
- Перець болгарський— 2 кілограма
- морква— 200 грам
- Буряк— 200 грам
- сіль— 3 Ст. ложки
- цукор— 1 Склянка
- Масло рослинне— 1,5 склянки
Коли пюре закипить, додаємо в нього сіль, цукор і рослинне масло, варимо соус приблизно 20 хвилин.
Тим часом трьом морква і буряк на крупній тертці, потім викладаємо овочі в каструлю з соусом і варимо все ще 10 хвилин.
Болгарський перець очищаємо від плодоніжки і насіння, нарізаємо його на невеликі шматочки.
Додаємо в каструлю до решти інгредієнтів і тушкуємо на повільному вогні протягом 25-30 хвилин.
Готове лечо розкладаємо по стерилізованим баночках (повинно вийти 7-8 літрів лечо) і закриваємо вакуумними кришками. Ось такий досить простий рецепт, приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Йогурт в йогуртниці «Сатурн»
Лечо з перцю на зиму — відмінний варіант закуски для дбайливих господарів. Ви завжди зможете дістати із засіків баночку цієї смакоти і приємно здивувати своїх гостей. опис приготування: Коли лечо буде в банках переверніть їх і укутайте рушником, коли банки охолонуть перенесіть їх в місце для з...
Лечо з перцю та помідорів з часником
Ароматне і пікантне лечо з перцю і помідорів з часником - це смачна заготівля на зиму, яка порадує своїм смаком і простотою приготування. опис приготування: Перевірений і смачний рецепт приготування лечо з перцю і помідорів з часником займе почесне місце у вашій коморі. З стиглих і ароматних о...
Лечо з болгарського перцю
Коли в холодильнику багато овочів, грамотно змішавши їх, можна приготувати лечо. Мій улюблений рецепт — це лечо з болгарського перцю. Виходить дуже соковито і ароматно. опис приготування: Лечо з болгарського перцю, всупереч назві, є не болгарським, а угорським національним блюдом. У цьому реце...
Лечо з перцю і помідорів без оцту
Відмінна заготівля на зиму - лечо з перцю і помідорів без оцту - стане в нагоді кожній господині. опис приготування: Приготування смачного лечо - абсолютно просте завдання, а коли під рукою є перевірений рецепт, то будь-яка господиня зможе заготовити на зиму таку закуску. З стиглих помідорів і...
Лечо на зиму
Дуже смачно виходить, можна додати до будь-якого другого блюда як соус! Наша сім'я любить це лечо. У приготуванні немає нічого складного. опис приготування: Морква очистити і потерти на крупній тертці,2 кг перцю ріжемо на квадратики невеликі ,інші 2 кг перцю перекрутити в м'ясорубці, помідори ...