Рецепт Лечо з морквою на зиму
Завжди добре мати готові овочеві закуски про запас. Тому сьогодні з розповім вам рецепт приготування лечо з морквою на зиму, який недавно знайшов в інтернеті.
опис приготування:
Класичний рецепт лечо з морквою на зиму готується на томатної основі. Решта інгредієнти можна варіювати в залежності від смаку — в цьому рецепті ми додаємо болгарський перець і моркву. Лечо може зберігатися кілька місяців і використовуватися в якості інгредієнта або подаватися як закуска або соус.
- помідори— 3 кілограма
- Солодкий перець— 2 кілограма
- морква— 1 кілограм
- Рослинна олія— 200 грам
- цукор— 200 грам
- сіль— 1,5 Ст. ложки
- оцет 9% — 70 грам
Нарізаємо перець кубиками. прибираємо насіння, кидаємо все в миску.
Натираємо моркву на тертці.
Помідорову кашку варимо на повільному вогні близько 15 хвилин.
Після додаємо в каструлю моркву і перець.
сіль, цукор, олія — після додавання перемішуємо.
Після закінчення 25 хвилин варіння додаємо оцет. Варимо масу ще 5 хвилин. Поки маса охолоджується швиденько обшпарюємо банки окропом. Заливаємо в них лечо.
Відразу ж закочує банки.
Перевертаємо їх і тримаємо в такому вигляді, поки вони не охолонуть. В принципі лечо можна подавати до столу відразу після охолодження.
Подібні рецепти
Закуска із сьомги і сиру
Хочу поділитися простим рецептом лечо з морквою і цибулею на зиму. Заготівля виходить смачна і універсальна: можна додавати в перші страви, подавати як соус або їсти просто так! опис приготування: Цей класичний рецепт лечо з морквою і цибулею на зиму мені дуже подобається. У ньому нічого зайво...
Лечо з морквою і цибулею
Це класичний рецепт лечо з морквою і цибулею! Цю заготовку можна подавати як салат (на додаток до гарнірів), як соус — до м'яса, а також додавати в перші страви в якості заправки! смачно! опис приготування: взагалі, лечо з морквою і цибулею готують влітку, але, зізнаюся, я це роблю нечасто. ад...
Лечо на зиму з перцю
Готуй сани влітку, як то кажуть, і для того щоб взимку ми могли насолодитися смаком відмінного ароматного лечо, потрібно приготувати його ще влітку, нехай баночки чекають своєї години на полицях. опис приготування: Літо тільки почалося, і до зими ще досить довго, але вже зараз потрібно задумат...
Лечо з петрушкою на зиму
Пропоную зберегти частинку літа і приготувати лечо з петрушкою на зиму. Таке лечо підійде до будь-якого гарніру, та й просто з хлібом як самостійне блюдо піде на раз два. опис приготування: Можна приготувати таке лечо звичайно і без петрушки, але саме з нею, лечо набуває неповторний смак і аро...
Лечо з перцю на зиму
Лечо з перцю на зиму — відмінний варіант закуски для дбайливих господарів. Ви завжди зможете дістати із засіків баночку цієї смакоти і приємно здивувати своїх гостей. опис приготування: Коли лечо буде в банках переверніть їх і укутайте рушником, коли банки охолонуть перенесіть їх в місце для з...