Рецепт Лечо з морквою і цибулею
Це класичний рецепт лечо з морквою і цибулею! Цю заготовку можна подавати як салат (на додаток до гарнірів), як соус — до м'яса, а також додавати в перші страви в якості заправки! смачно!
опис приготування:
взагалі, лечо з морквою і цибулею готують влітку, але, зізнаюся, я це роблю нечасто. адже, коли на вулиці спека, на кухні біля плити теж стояти незручно. Тому я заготовлював зазвичай великими порціями і їдять потім цілий рік, а то і півтора. Зберігається лечо чудово, жодного разу мене цей рецепт не підвів. Завжди виходить ніжний на смак салат, раджу і вам приготувати!
- помідори— 2 кілограма
- Перець болгарський— 1.5 кілограма
- Цибуля— 600 грам
- морква— 600 грам
- сіль— 3 Ст. ложки
- цукор— 1 Склянка
- Масло рослинне— 1 Склянка
- оцет 9% — 1/2 склянки
2. Перець нарізаємо довільно, але краще не дрібнити. Морквину же трьом на тертці і обсмажуємо до золотистого в рослинному маслі. Додамо морква, перець. далі — сіль і цукор, масло і оцет. варимо ще 15 хвилин на маленькому вогні.
3. Розкладаємо в підготовлені стерильні баночки і закриваємо чистими кришками на зиму.
4. Готово!
Подібні рецепти
Китайський Кресс (Конг Сінь CAI) з часником
Хочу поділитися простим рецептом лечо з морквою і цибулею на зиму. Заготівля виходить смачна і універсальна: можна додавати в перші страви, подавати як соус або їсти просто так! опис приготування: Цей класичний рецепт лечо з морквою і цибулею на зиму мені дуже подобається. У ньому нічого зайво...
Лечо з морквою на зиму
Завжди добре мати готові овочеві закуски про запас. Тому сьогодні з розповім вам рецепт приготування лечо з морквою на зиму, який недавно знайшов в інтернеті. опис приготування: Класичний рецепт лечо з морквою на зиму готується на томатної основі. Решта інгредієнти можна варіювати в залежності...
Курячі гомілки з цибулею і морквою
Курячі гомілки з цибулею і морквою — прекрасний варіант для сімейного обіду або вечері. Ця страва мені подобається тим, що крім самих гомілок, в ньому є підлива, яка поліпшить смак будь-якого гарніру. опис приготування: Підлива в цій страві виходить просто чудовою! Вона незамінна до гречки, ма...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...
Курячі сердечка з цибулею і морквою
Легке в приготуванні, смачна страва для сімейного обіду або вечері. обов'язково приготуйте! опис приготування: Курячі сердечка з цибулею і морквою — це недороге, корисне блюдо. До того ж — готується воно швидко, не вимагає від господині особливих навичок, тому дуже рекомендую спробувати пригот...