Рецепт Лечо з морквою і цибулею на зиму
Хочу поділитися простим рецептом лечо з морквою і цибулею на зиму. Заготівля виходить смачна і універсальна: можна додавати в перші страви, подавати як соус або їсти просто так!
опис приготування:
Цей класичний рецепт лечо з морквою і цибулею на зиму мені дуже подобається. У ньому нічого зайвого, а смак витриманий і ніжний. Це лечо негостре, але деякі господині, як я знаю, до цього рецепту додають не тільки болгарський перець, але і перець чилі, для пікантності готового лечо. Я не додавала, але якщо ви віддаєте перевагу пікантні закуски, спробуйте!
- помідори— 2 кілограма
- Перець болгарський— 1.5 кілограма
- Цибуля— 500 грам
- морква— 500 грам
- Масло рослинне— 1 Склянка
- цукор— 1 Склянка
- оцет 9% — 1/2 склянки
- сіль— 3 Ст. ложки
2. Коли пройде година, до помідорний пюре додамо перець шматочками і обсмажену моркву. перемішаємо, додамо сіль, цукор, оцет і масло. тушкуємо ще 15 хвилин.
3. Розкладаємо по стерильним банкам, закриваємо кришками. Зберігаємо в перевернутому стані до повного охолодження. Потім перемістимо в льох або в підвал до зими.
4. взимку дістаємо, охолоджуємо і подаємо до столу!
Подібні рецепти
Лечо з цибулею на зиму
Це класичний рецепт лечо з морквою і цибулею! Цю заготовку можна подавати як салат (на додаток до гарнірів), як соус — до м'яса, а також додавати в перші страви в якості заправки! смачно! опис приготування: взагалі, лечо з морквою і цибулею готують влітку, але, зізнаюся, я це роблю нечасто. ад...
Лечо з морквою на зиму
Завжди добре мати готові овочеві закуски про запас. Тому сьогодні з розповім вам рецепт приготування лечо з морквою на зиму, який недавно знайшов в інтернеті. опис приготування: Класичний рецепт лечо з морквою на зиму готується на томатної основі. Решта інгредієнти можна варіювати в залежності...
Лечо на зиму з перцю
Готуй сани влітку, як то кажуть, і для того щоб взимку ми могли насолодитися смаком відмінного ароматного лечо, потрібно приготувати його ще влітку, нехай баночки чекають своєї години на полицях. опис приготування: Літо тільки почалося, і до зими ще досить довго, але вже зараз потрібно задумат...
Лечо з петрушкою на зиму
Пропоную зберегти частинку літа і приготувати лечо з петрушкою на зиму. Таке лечо підійде до будь-якого гарніру, та й просто з хлібом як самостійне блюдо піде на раз два. опис приготування: Можна приготувати таке лечо звичайно і без петрушки, але саме з нею, лечо набуває неповторний смак і аро...
Лечо з перцю на зиму
Лечо з перцю на зиму — відмінний варіант закуски для дбайливих господарів. Ви завжди зможете дістати із засіків баночку цієї смакоти і приємно здивувати своїх гостей. опис приготування: Коли лечо буде в банках переверніть їх і укутайте рушником, коли банки охолонуть перенесіть їх в місце для з...