Рецепт Лечо з петрушкою на зиму

Рецепт Лечо з петрушкою на зиму
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную зберегти частинку літа і приготувати лечо з петрушкою на зиму. Таке лечо підійде до будь-якого гарніру, та й просто з хлібом як самостійне блюдо піде на раз два.

опис приготування:

Можна приготувати таке лечо звичайно і без петрушки, але саме з нею, лечо набуває неповторний смак і аромат. готуйте, не пошкодуєте! Ну дуже смачно!

  • помідори— 1,5 кілограма
  • Цибуля— 500 грам
  • морква— 500 грам
  • Солодкий перець— 500 грам
  • петрушка— 1 пучок
  • оцет 9%  — 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 150 грам
  • сіль— 1 Ст. ложка(з гіркою)
  • цукор— 150 грам
Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 2 Всі інгредієнти складаємо в казан або будь-яку іншу посуд з товстим дном. Перець ріжемо соломкою, видаливши попередньо насіння і промивши їх під проточною водою.

Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 3 Цибулю нарізаємо пір'ям або півкільцями.

Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 4 Морква трьом на крупній тертці.

Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 5 Помідори ріжемо кубиками.

Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 6 додаємо сіль, цукор, масло і все перемішуємо. Доводимо до кипіння і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні 30 хвилин.

Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 7 Потім додаємо подрібнену петрушку і оцет. Продовжуємо готувати ще 5 хвилин.

Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 8 Лечо з петрушкою готове. Розкладаємо гарячий салат в заздалегідь підготовлені стерилізовані банки і закручуємо стерильними кришками. Із зазначених інгредієнтів виходить близько трьох літрових банок.

Лечо з петрушкою на зиму - фото крок 9 банки перевертаємо, вкутуємо і залишаємо до охолодження, після переносимо в темне прохолодне місце на зберігання. вдалих заготовок!

Подібні рецепти

Лечо з перцю на зиму

Мідії «Маринара»

Лечо з перцю на зиму — відмінний варіант закуски для дбайливих господарів. Ви завжди зможете дістати із засіків баночку цієї смакоти і приємно здивувати своїх гостей. опис приготування: Коли лечо буде в банках переверніть їх і укутайте рушником, коли банки охолонуть перенесіть їх в місце для з...

Лечо на зиму з перцю

Лечо на зиму з перцю

Готуй сани влітку, як то кажуть, і для того щоб взимку ми могли насолодитися смаком відмінного ароматного лечо, потрібно приготувати його ще влітку, нехай баночки чекають своєї години на полицях. опис приготування: Літо тільки почалося, і до зими ще досить довго, але вже зараз потрібно задумат...

Лечо на зиму

Лечо на зиму

Дуже смачно виходить, можна додати до будь-якого другого блюда як соус! Наша сім'я любить це лечо. У приготуванні немає нічого складного. опис приготування: Морква очистити і потерти на крупній тертці,2 кг перцю ріжемо на квадратики невеликі ,інші 2 кг перцю перекрутити в м'ясорубці, помідори ...

Лечо з морквою на зиму

Лечо з морквою на зиму

Завжди добре мати готові овочеві закуски про запас. Тому сьогодні з розповім вам рецепт приготування лечо з морквою на зиму, який недавно знайшов в інтернеті. опис приготування: Класичний рецепт лечо з морквою на зиму готується на томатної основі. Решта інгредієнти можна варіювати в залежності...

Лечо з морквою і цибулею на зиму

Лечо з морквою і цибулею на зиму

Хочу поділитися простим рецептом лечо з морквою і цибулею на зиму. Заготівля виходить смачна і універсальна: можна додавати в перші страви, подавати як соус або їсти просто так! опис приготування: Цей класичний рецепт лечо з морквою і цибулею на зиму мені дуже подобається. У ньому нічого зайво...