Рецепт Lemington
Рецепт австралійського пирога з бісквітного тіста в шоколадній глазурі
опис приготування:
Лемингтон - австралійське ласощі, назване на честь барона Лемингтон, Губернатор штату Квінсленд. Лемингтон гаряче любимо австралійцями, і не дарма!
- пшеничного борошна— 150 грам
- кукурудзяної муки— 35 грам
- вершкового масла— 45 грам
- води— 130 грам(кип'яченої)
- яйця— 4 штуки
- кокосової стружки— 270 грам
- цукрової пудри— 375 грам
- какао порошку— 30 грам
- молока— 90 мілілітрів
2. Просійте пшеничну і кукурудзяну муку і змішайте. відкладіть. Змішайте 25г вершкового масла і 80мл гарячої води і дайте маслу розтопитися.
3. Помістіть яйця у велику посудину і збийте за допомогою міксера. Збивати на найвищій швидкості приблизно 4 хвилини.
4. Поступово додайте цукор і збивайте, поки суміш не загусне, а її об'єм не збільшиться в два рази (приблизно 8 хвилин). Поступово додайте просіяне борошно і обережно перемішайте. Після додайте відкладену суміш вершкового масла і води.
5. Влийте тісто у форму для випічки. випікайте близько 20 -25 хвилин. Не відкривайте духовку, інакше тісто може впасти. Дістаньте пиріг і залиште його на 4 хвилини. Обережно дістаньте пиріг з форми і покладіть його на чистий кухонний рушник. Дайте йому трохи охолонути. За допомогою кухонного ножа розріжте пиріг на 9 рівних частин.
6. Підготуйте глазур. Розтопити вершкове масло в гарячій воді. Додайте какао порошок і ретельно розмішайте. Слідкуйте за тим, щоб не залишилося грудочок. Додайте цукрову пудру і розмішайте, використовуючи віник.
7. Візьміть шматочок пирога, умочіть його з усіх боків в глазурі, потім в кокосовій стружці. Подавати Лемингтон до чаю.
Подібні рецепти
Курячі роли з шинкою і сиром
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...