Рецепт Lemington

Рецепт Lemington
Кількість порцій: 9 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт австралійського пирога з бісквітного тіста в шоколадній глазурі

опис приготування:

Лемингтон - австралійське ласощі, назване на честь барона Лемингтон, Губернатор штату Квінсленд. Лемингтон гаряче любимо австралійцями, і не дарма!

  • пшеничного борошна— 150 грам
  • кукурудзяної муки— 35 грам
  • вершкового масла— 45 грам
  • води— 130 грам(кип'яченої)
  • яйця— 4 штуки
  • кокосової стружки— 270 грам
  • цукрової пудри— 375 грам
  • какао порошку— 30 грам
  • молока— 90 мілілітрів
Lemington - фото крок 1 1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму для випічки жиром і вистелити її пергаментним папером.

Lemington - фото крок 2 2. Просійте пшеничну і кукурудзяну муку і змішайте. відкладіть. Змішайте 25г вершкового масла і 80мл гарячої води і дайте маслу розтопитися.

Lemington - фото крок 3 3. Помістіть яйця у велику посудину і збийте за допомогою міксера. Збивати на найвищій швидкості приблизно 4 хвилини.

Lemington - фото крок 4 4. Поступово додайте цукор і збивайте, поки суміш не загусне, а її об'єм не збільшиться в два рази (приблизно 8 хвилин). Поступово додайте просіяне борошно і обережно перемішайте. Після додайте відкладену суміш вершкового масла і води.

Lemington - фото крок 5 5. Влийте тісто у форму для випічки. випікайте близько 20 -25 хвилин. Не відкривайте духовку, інакше тісто може впасти. Дістаньте пиріг і залиште його на 4 хвилини. Обережно дістаньте пиріг з форми і покладіть його на чистий кухонний рушник. Дайте йому трохи охолонути. За допомогою кухонного ножа розріжте пиріг на 9 рівних частин.

Lemington - фото крок 6 6. Підготуйте глазур. Розтопити вершкове масло в гарячій воді. Додайте какао порошок і ретельно розмішайте. Слідкуйте за тим, щоб не залишилося грудочок. Додайте цукрову пудру і розмішайте, використовуючи віник.

Lemington - фото крок 7 7. Візьміть шматочок пирога, умочіть його з усіх боків в глазурі, потім в кокосовій стружці. Подавати Лемингтон до чаю.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Курячі роли з шинкою і сиром

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...