Рецепт Лимон-малиновий мус

Рецепт Лимон-малиновий мус
Кількість порцій: 12 Час приготування: 4 г. 0 хв.
легкий десерт, що складається з 2-х вершкових шарів, увінчаних свіжими фруктами.

опис приготування:

викласти 16 вафель по краю одноразової форми. Розвести желатин окропом; перемішати 2 хв. до повного розчинення. додайте лід, заважати поки розтане.

збити наступні 3 інгредієнта у великій мисці міксером, поки добре не змішається. Поступово вбити в желатин. вбити віночком 2 чашки охолоджених збитих вершків.

Вилити половину желатину в підготовлену форму, накрити 16 вафлями. Мікрохвильову піч виставити на високий рівень 15 сек.; пензлем змастити вафлі. Зверху викласти решті желатин і вафлі.

охолодити 4 години або поки застигне. Перевернути десерт на блюдо; зверху полити вершками і прикрасити фруктами.


  • вафлі NILLA— 48 штук
  • окріп— 3/4 склянки
  • пачка лимонного желе— 1 штука
  • стакан кубиків льоду— 1 Склянка
  • пачка м'якого вершкового сиру PHILADELPHIA— 1 штука
  • склянки цукру— 1/4 склянки
  • лимонної цедри— 2 чайних ложки
  • упаковка збитих вершків— 1 штука
  • склянки консервованої малини— 1 штука
  • склянки свіжих фруктів— 11/2 склянки
викласти 16 вафель по краю одноразової форми. Розвести желатин окропом; перемішати 2 хв. до повного розчинення. додайте лід, заважати поки розтане.

збити наступні 3 інгредієнта у великій мисці міксером, поки добре не змішається. Поступово вбити в желатин. вбити віночком 2 чашки охолоджених збитих вершків.

Вилити половину желатину в підготовлену форму, накрити 16 вафлями. Мікрохвильову піч виставити на високий рівень 15 сек.; пензлем змастити вафлі. Зверху викласти решті желатин і вафлі.

охолодити 4 години або поки застигне. Перевернути десерт на блюдо; зверху полити вершками і прикрасити фруктами.


Подібні рецепти

Лимон з медом і сухофруктами

Коктейль «лимон Луї»

Лимон з медом і сухофруктами — корисна суміш, яку по праву можна вважати лікувально-профілактичним засобом проти застуди і грипу. Повна вітамінами суміш готується в три рахунки за 20 хвилин! опис приготування: Лимон з медом і сухофруктами готується швидко і легко. Головне гарненько подрібнити ...

Легкий шоколадний мус

Легкий шоколадний мус

Ось простий рецепт швидкого шоколадного мусу. Просто потрібно бути обережними на заключному етапі, при змішуванні розтопленого шоколаду і збитих білків. кількість порцій: 4 шоколад— 120 грам вершкове масло— 60 грам яєчні жовтки— 2 штуки яєчні білки— 3 штуки лимонний сік— 0,5 чайних ложки сіль— ...

Легкий гарбузовий мус

Легкий гарбузовий мус

цей яскравий, сонячний десерт виходить дуже легким, смачним і корисним. Його можуть приготувати на вечерю ті, хто стежить за здоров'ям і фігурою, а можна подати і до святкового столу як десерт. опис приготування: легкий, яскравий, корисний і смачний десерт з гарбуза готується досить просто. Ві...

Легкий мус з клюквенно-медовим соусом

Легкий мус з клюквенно-медовим соусом

Легкий мус з клюквенно-медовим соусом готується без випічки. Десерт потрібно буде сформувати в формочке і охолодити в морозильній камері. опис приготування: Спосіб приготування медової підливи: підігріваємо мед і з'єднуємо його з карамельним топінгом, перемішуємо до однорідної консистенції. Сп...

Лимонний мус з ожиною

Лимонний мус з ожиною

Швидкий рецепт приготування лимонного мусу з ожиною. Ожину в цьому рецепті можна замінити іншими ягодами - чорницею або малиною. опис приготування: У невеликій мисці змішати лимонний сік і 1 / 4 склянки холодної води. Посипати зверху желатин і дати постояти 2 хвилини. Заповнити миску з крижано...