Рецепт Лимонний мус з ожиною

Швидкий рецепт приготування лимонного мусу з ожиною. Ожину в цьому рецепті можна замінити іншими ягодами - чорницею або малиною.
опис приготування:
У невеликій мисці змішати лимонний сік і 1 / 4 склянки холодної води. Посипати зверху желатин і дати постояти 2 хвилини.
Заповнити миску з крижаною водою. У маленькій каструлі об'єднати суміш желатину, цукор і щіпку солі. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки желатин і цукор не розчиняться, близько 4 хвилин. Залити суміш в невелику миску і поставити в чашу з крижаною водою. помішувати, поки суміш не досягне кімнатної температури, приблизно 1 хвилину.
У великій мисці збити вершки. Залити охолоджену суміш желатину в збиті вершки і перемішати віночком. Розділити мус порівну між чотирма чашами і поставити в морозилку на 10 хвилин. Подавати мус з ягодами ожини.
Щоб зробити цей десерт заздалегідь, зменшите кількість желатину на 1 1 / 2 чайної ложки і поставте мус в холодильник на 1 1 / 2 годину.
- желатину— 2 1/4 чайних ложки
- цукру— 1/2 склянки
- холодных сливок— 1 Склянка
- свіжої ожини— 1 Склянка
Заповнити миску з крижаною водою. У маленькій каструлі об'єднати суміш желатину, цукор і щіпку солі. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки желатин і цукор не розчиняться, близько 4 хвилин. Залити суміш в невелику миску і поставити в чашу з крижаною водою. помішувати, поки суміш не досягне кімнатної температури, приблизно 1 хвилину.
У великій мисці збити вершки. Залити охолоджену суміш желатину в збиті вершки і перемішати віночком. Розділити мус порівну між чотирма чашами і поставити в морозилку на 10 хвилин. Подавати мус з ягодами ожини.
Щоб зробити цей десерт заздалегідь, зменшите кількість желатину на 1 1 / 2 чайної ложки і поставте мус в холодильник на 1 1 / 2 годину.
Подібні рецепти

Суп з вешенками і куркою
Рецепт приготування ніжного десерту з лимоном і ожиною. Сир тофу робить цей десерт надзвичайно ніжним, а лимон надає терпкий аромат. опис приготування: змішайте 2 1/2 чайної ложки лимонної цедри, лимонний сік, мед і тофу в блендері до отримання однорідної маси. Розділіть лимонний крем рівномі...

Лавандові маффіни з ожиною і персиками
Лавандові маффіни з ожиною і персиками — найсмачніші маффіни з усіх, що мені доводилося куштувати. Ніжна і волога текстура, неповторний аромат лаванди, соковиті персики та ожина… брат! опис приготування: Всі ми знаємо лаванду як дуже ароматне рослина, проте далеко не всі знають, що лаванду мож...

Легкий мус з клюквенно-медовим соусом
Легкий мус з клюквенно-медовим соусом готується без випічки. Десерт потрібно буде сформувати в формочке і охолодити в морозильній камері. опис приготування: Спосіб приготування медової підливи: підігріваємо мед і з'єднуємо його з карамельним топінгом, перемішуємо до однорідної консистенції. Сп...

Легкий шоколадний мус
Ось простий рецепт швидкого шоколадного мусу. Просто потрібно бути обережними на заключному етапі, при змішуванні розтопленого шоколаду і збитих білків. кількість порцій: 4 шоколад— 120 грам вершкове масло— 60 грам яєчні жовтки— 2 штуки яєчні білки— 3 штуки лимонний сік— 0,5 чайних ложки сіль— ...

Легкий гарбузовий мус
цей яскравий, сонячний десерт виходить дуже легким, смачним і корисним. Його можуть приготувати на вечерю ті, хто стежить за здоров'ям і фігурою, а можна подати і до святкового столу як десерт. опис приготування: легкий, яскравий, корисний і смачний десерт з гарбуза готується досить просто. Ві...