Рецепт Лимонад своїми руками
ділюся рецептом, як приготувати лимонад своїми руками в домашніх умовах і заодно заощадити, щоб не купувати готові, дорогі лимонади, в яких часто дуже багато цукру.
опис приготування:
Цей рецепт дієтичного лимонаду, так як в ньому менше цукру, чим звичайно. Надалі ви зможете додати в такий лимонад різноманітні нарізані свіжі фрукти і подати його як коктейль. Останнім часом стали популярними багато лимонади: з полуниці, кавуна, манго, суниці, вишні з лаймом. звичайно, в них завжди додається і лимонний сік.
- лимони— 4 штуки
- цукор— 6 Ст. ложок
- Вода холодна— За смаком
- лід— За смаком
2 Перелийте лимонний сік в графин, додайте цукор на свій смак.
3 Розбавте лимонний сік достатньою кількістю холодної води, додайте лід.
4 За бажанням можна додати листя свіжої м'яти і шматочок очищеного кореня імбиру (приблизно 2 см).
Подібні рецепти
Картопляний салат баварський
Скоро літо, сонце, спека і спрага. Пропоную приготувати в домашніх умовах смачний лимонад з апельсинів. Відмінно вгамовує спрагу і головне — ніяких консервантів і барвників. опис приготування: Всі ми в літню спекотну пору страждаємо від спраги і купуємо безліч напоїв, корисних і не дуже. Чому ...
Лимонад з м'яти і щавлю
літо — пора освіжаючих лимонадів! Завдяки присутності в складі листя щавлю напій набуває легку кислинку, а м'ята дарує йому приємний аромат і яскравий насичений смак. дивіться рецепт! опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить приблизно 2 склянки смачного і корисного лимона...
Лимонад
Перед вами — простий рецепт приготування освіжаючого річного напою. Лимонад можна приготувати різного смаку, додавши сезонні ягоди або фрукти, але основа у нього — одна. знадобиться блендер, вперед! опис приготування: Як приготувати лимонад? 1. лимони промийте, натріть з цедри, нам знадобиться...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...