Рецепт Лимонад з м'яти і щавлю
літо — пора освіжаючих лимонадів! Завдяки присутності в складі листя щавлю напій набуває легку кислинку, а м'ята дарує йому приємний аромат і яскравий насичений смак. дивіться рецепт!
опис приготування:
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить приблизно 2 склянки смачного і корисного лимонаду. При додаванні цукру в напій орієнтуйтеся на свої смакові уподобання. А для тих, хто намагається не вживати в їжу цукор, раджу замінити його медом. приступимо!
- листя м'яти— 15-20 грам
- листя щавлю— 50-60 грам
- вода— 500 мілілітрів
- Цукровий пісок— 20-25 грам
Помістіть листя м'яти в сотейник і влийте вказану кількість води, нагрійте вміст сотейника до гарячого стану (70-80 градусів), кип'ятити воду не потрібно.
Як тільки вода з листям м'яти нагріється, зніміть сотейник з плити і помістіть в рідину листя щавлю, залиште зелень настоюватися на 10-15 хвилин.
Після закінчення зазначеного часу злийте настій з сотейника в іншу ємність, зелень злегка відіжміть. При необхідності процідіть лимонад, щоб видалити з напою смітинки, залишилися від листя. Додайте в лимонад цукор і розмішайте.
Подавайте лимонад з м'яти і щавлю в охолодженому вигляді з кубиками льоду. приємного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яти і щавлю gastronome.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name...' at line 1
Скоро літо, сонце, спека і спрага. Пропоную приготувати в домашніх умовах смачний лимонад з апельсинів. Відмінно вгамовує спрагу і головне — ніяких консервантів і барвників. опис приготування: Всі ми в літню спекотну пору страждаємо від спраги і купуємо безліч напоїв, корисних і не дуже. Чому ...
Лимонад своїми руками
ділюся рецептом, як приготувати лимонад своїми руками в домашніх умовах і заодно заощадити, щоб не купувати готові, дорогі лимонади, в яких часто дуже багато цукру. опис приготування: Цей рецепт дієтичного лимонаду, так як в ньому менше цукру, чим звичайно. Надалі ви зможете додати в такий лим...
Лимонад
Перед вами — простий рецепт приготування освіжаючого річного напою. Лимонад можна приготувати різного смаку, додавши сезонні ягоди або фрукти, але основа у нього — одна. знадобиться блендер, вперед! опис приготування: Як приготувати лимонад? 1. лимони промийте, натріть з цедри, нам знадобиться...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...