Рецепт Лимонад

Рецепт Лимонад
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Перед вами — простий рецепт приготування освіжаючого річного напою. Лимонад можна приготувати різного смаку, додавши сезонні ягоди або фрукти, але основа у нього — одна. знадобиться блендер, вперед!

опис приготування:

Як приготувати лимонад?

1. лимони промийте, натріть з цедри, нам знадобиться одна чайна ложка. Потім треба вичавити з лимонів сік, він може бути з м'якоттю, подбайте тільки про те, щоб всі кісточки були викинуті і своєчасно помічені. Змішайте сік лимона з цедрою.

2. Полуницю очистіть від плодоніжок і гарненько промийте. Залиште 3-4 красиві ягідки з плодоніжками для прикраси. Іншу треба перетерти в пюре за допомогою блендера. Можна використовувати і вилку.

3. Воду з цукром в сотейнику доведіть до кипіння, помішуючи. Коли цукор розчиниться, додайте лимонний сік з цедрою. Нехай покипить протягом хвилинки. Потім рідину слід остудити.

4. Як тільки вода з лимонним соком і цукром охолоне, додайте полуничне пюре і газовану воду. перемішайте.

5. Високі склянки або скляний глек наполовину наповніть кубиками льоду, влийте лимонад і подавайте. Склянки прикрасьте полуницею.

лимонад готовий!

Смачного!

  • Лимонний сік свіжовичавлений— 1 Склянка(5-6 лимонів)
  • лимонна цедра— 1 Чайна ложка
  • вода— 2 склянки
  • цукор— 3/4 склянки
  • Полуниця свіжа— 2 склянки
  • газована вода— 1 Склянка
Як приготувати лимонад?

1. лимони промийте, натріть з цедри, нам знадобиться одна чайна ложка. Потім треба вичавити з лимонів сік, він може бути з м'якоттю, подбайте тільки про те, щоб всі кісточки були викинуті і своєчасно помічені. Змішайте сік лимона з цедрою.

2. Полуницю очистіть від плодоніжок і гарненько промийте. Залиште 3-4 красиві ягідки з плодоніжками для прикраси. Іншу треба перетерти в пюре за допомогою блендера. Можна використовувати і вилку.

3. Воду з цукром в сотейнику доведіть до кипіння, помішуючи. Коли цукор розчиниться, додайте лимонний сік з цедрою. Нехай покипить протягом хвилинки. Потім рідину слід остудити.

4. Як тільки вода з лимонним соком і цукром охолоне, додайте полуничне пюре і газовану воду. перемішайте.

5. Високі склянки або скляний глек наполовину наповніть кубиками льоду, влийте лимонад і подавайте. Склянки прикрасьте полуницею.

лимонад готовий!

Смачного!

Подібні рецепти

Лимонад з апельсинів

Натуральний лимонад (простий рецепт)

Скоро літо, сонце, спека і спрага. Пропоную приготувати в домашніх умовах смачний лимонад з апельсинів. Відмінно вгамовує спрагу і головне — ніяких консервантів і барвників. опис приготування: Всі ми в літню спекотну пору страждаємо від спраги і купуємо безліч напоїв, корисних і не дуже. Чому ...

Лимонад з м'яти і щавлю

Лимонад з м'яти і щавлю

літо — пора освіжаючих лимонадів! Завдяки присутності в складі листя щавлю напій набуває легку кислинку, а м'ята дарує йому приємний аромат і яскравий насичений смак. дивіться рецепт! опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить приблизно 2 склянки смачного і корисного лимона...

Лимонад своїми руками

Лимонад своїми руками

ділюся рецептом, як приготувати лимонад своїми руками в домашніх умовах і заодно заощадити, щоб не купувати готові, дорогі лимонади, в яких часто дуже багато цукру. опис приготування: Цей рецепт дієтичного лимонаду, так як в ньому менше цукру, чим звичайно. Надалі ви зможете додати в такий лим...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...