Рецепт Лимонне джелато

Рецепт Лимонне джелато
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Одні називають джелато морозивом, інші з цим не згодні, акцентуючи, що це інший десерт, але всі погодяться, що це смачно! Якщо ви до цих пір не пробували джелато, то пора це виправляти!

опис приготування:

У цьому рецепті мені подобається все: текстура, колір, поєднання кислого і солодкого. Я була здивована, що всі кроки можна легко повторити вдома. Тому приготувавши сама, ділюся рецептом лимонного джелато з Вами і настійно раджу приготувати. Мінімум інгредієнтів і зусиль, трохи терпіння і смачний, освіжаючий десерт готовий!

  • цукор білий— 200 грам
  • молоко— 240 мілілітрів
  • вершки жирні— 480 мілілітрів
  • лимон— 3 штуки
  • Яєчний жовток— 5 штук
лимонне джелато - фото крок 1 1. натрій 3 ст. ложки цедри лимонів та вичавіть 180 мл лимонного соку.

лимонне джелато - фото крок 2 2. У каструлі на невеликому вогні підігрійте молоко з цукром, до повного розчинення другого.

лимонне джелато - фото крок 3 3. Потім збийте жовтки. Додайте до них трохи гарячого молока, потім і решту, а також цедру. Поставте суміш на вогонь і варіть на середньому вогні до загусання.

лимонне джелато - фото крок 4 4. Зніміть масу з вогню, додайте сік лимона і вершки, активно перемішуючи. Процідіть суміш через дрібне сито.

лимонне джелато - фото крок 5 5. Залиште джелато в морозилці до повного застигання, на це піде приблизно 2 годину. Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Лимонне морозиво

Тушкований минтай

Рецепт лимонного морозива, яке Ви зможете приготувати вдома опис приготування: Свіже домашнє лимонне морозиво. Що може бути краще? Для того, щоб зробити домашнє морозиво, Вам не знадобитися багато часу або інгредієнтів! Спробуйте і Ви зможете порадувати своїх близьких незрівняним смаком домашн...

Лимонне печиво з рікоттою

Лимонне печиво з рікоттою

Рецепт приготування печива з рікоттою, лимонною цедрою і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Ви також можете приготувати це печиво з іншими видами цитрусових, наприклад, апельсинами. опис приготування: Ви можете приготувати це печиво заздалегідь, змішавши сухі і вологі інгредієнти окре...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...