Рецепт Лимонне джелато
Одні називають джелато морозивом, інші з цим не згодні, акцентуючи, що це інший десерт, але всі погодяться, що це смачно! Якщо ви до цих пір не пробували джелато, то пора це виправляти!
опис приготування:
У цьому рецепті мені подобається все: текстура, колір, поєднання кислого і солодкого. Я була здивована, що всі кроки можна легко повторити вдома. Тому приготувавши сама, ділюся рецептом лимонного джелато з Вами і настійно раджу приготувати. Мінімум інгредієнтів і зусиль, трохи терпіння і смачний, освіжаючий десерт готовий!
- цукор білий— 200 грам
- молоко— 240 мілілітрів
- вершки жирні— 480 мілілітрів
- лимон— 3 штуки
- Яєчний жовток— 5 штук
2. У каструлі на невеликому вогні підігрійте молоко з цукром, до повного розчинення другого.
3. Потім збийте жовтки. Додайте до них трохи гарячого молока, потім і решту, а також цедру. Поставте суміш на вогонь і варіть на середньому вогні до загусання.
4. Зніміть масу з вогню, додайте сік лимона і вершки, активно перемішуючи. Процідіть суміш через дрібне сито.
5. Залиште джелато в морозилці до повного застигання, на це піде приблизно 2 годину. Пригощайтеся!
Подібні рецепти
Тушкований минтай
Рецепт лимонного морозива, яке Ви зможете приготувати вдома опис приготування: Свіже домашнє лимонне морозиво. Що може бути краще? Для того, щоб зробити домашнє морозиво, Вам не знадобитися багато часу або інгредієнтів! Спробуйте і Ви зможете порадувати своїх близьких незрівняним смаком домашн...
Лимонне печиво з рікоттою
Рецепт приготування печива з рікоттою, лимонною цедрою і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Ви також можете приготувати це печиво з іншими видами цитрусових, наприклад, апельсинами. опис приготування: Ви можете приготувати це печиво заздалегідь, змішавши сухі і вологі інгредієнти окре...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...