Рецепт Лимонне морозиво

Рецепт Лимонне морозиво
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт лимонного морозива, яке Ви зможете приготувати вдома

опис приготування:

Свіже домашнє лимонне морозиво. Що може бути краще? Для того, щоб зробити домашнє морозиво, Вам не знадобитися багато часу або інгредієнтів! Спробуйте і Ви зможете порадувати своїх близьких незрівняним смаком домашнього морозива.

  • жирних вершків— 1,5 склянки
  • молока— 0,5 склянки
  • нежирних вершків— 0,5 склянки
  • цукру— 0,75 склянки
  • лимонної цедри— 2 Ст. ложки
  • жовтків— 5 штук
  • лимонної есенції— 2 Ст. ложки
лимонне морозиво - фото крок 1 1. У каструлі середнього розміру змішати вершки, молоко, цукор і цедру. Довести до кипіння, періодично помішуючи, поки не розтане цукор. Прибрати з вогню. У посудині середнього розміру віночком збити жовтки, поки вони не загустеют і не поблідли, приблизно 2 хвилини

лимонне морозиво - фото крок 2 2. Тонкою цівкою повільно влити молочно-вершкову суміш в посудину з жовтками. Збивати до однорідності. Перелити жовткова суміш в каструлю і дати покипіти на повільному вогні

лимонне морозиво - фото крок 3 3. Залишити каструлю на вогні приблизно на 6 хвилин, поки вона не стане кремообразной. Прибрати з вогню і перелити в посудину.

лимонне морозиво - фото крок 4 4. Влити лимонний сік і есенцію і накрити харчовою плівкою, добре притиснувши, щоб не сформувалася корочка. Поставити в холодильник і почекати, поки суміш добре охолоне. Приблизно дві години.

Подібні рецепти

Лимонне джелато

Лимонне желе

Одні називають джелато морозивом, інші з цим не згодні, акцентуючи, що це інший десерт, але всі погодяться, що це смачно! Якщо ви до цих пір не пробували джелато, то пора це виправляти! опис приготування: У цьому рецепті мені подобається все: текстура, колір, поєднання кислого і солодкого. Я б...

Лимонне печиво з рікоттою

Лимонне печиво з рікоттою

Рецепт приготування печива з рікоттою, лимонною цедрою і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Ви також можете приготувати це печиво з іншими видами цитрусових, наприклад, апельсинами. опис приготування: Ви можете приготувати це печиво заздалегідь, змішавши сухі і вологі інгредієнти окре...

Легке бананове морозиво

Легке бананове морозиво

Легке бананове морозиво виручить, якщо гості вже на порозі, так як приготувати його можна з найпростіших інгредієнтів за одну хвилину! Обов'язково приготуйте це морозиво, вам сподобається! опис приготування: Рекомендую вам дізнатися, як приготувати легке бананове морозиво, приготування якого з...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...