Рецепт Лимонне морозиво
Рецепт лимонного морозива, яке Ви зможете приготувати вдома
опис приготування:
Свіже домашнє лимонне морозиво. Що може бути краще? Для того, щоб зробити домашнє морозиво, Вам не знадобитися багато часу або інгредієнтів! Спробуйте і Ви зможете порадувати своїх близьких незрівняним смаком домашнього морозива.
- жирних вершків— 1,5 склянки
- молока— 0,5 склянки
- нежирних вершків— 0,5 склянки
- цукру— 0,75 склянки
- лимонної цедри— 2 Ст. ложки
- жовтків— 5 штук
- лимонної есенції— 2 Ст. ложки
2. Тонкою цівкою повільно влити молочно-вершкову суміш в посудину з жовтками. Збивати до однорідності. Перелити жовткова суміш в каструлю і дати покипіти на повільному вогні
3. Залишити каструлю на вогні приблизно на 6 хвилин, поки вона не стане кремообразной. Прибрати з вогню і перелити в посудину.
4. Влити лимонний сік і есенцію і накрити харчовою плівкою, добре притиснувши, щоб не сформувалася корочка. Поставити в холодильник і почекати, поки суміш добре охолоне. Приблизно дві години.
Подібні рецепти
Лимонне желе
Одні називають джелато морозивом, інші з цим не згодні, акцентуючи, що це інший десерт, але всі погодяться, що це смачно! Якщо ви до цих пір не пробували джелато, то пора це виправляти! опис приготування: У цьому рецепті мені подобається все: текстура, колір, поєднання кислого і солодкого. Я б...
Лимонне печиво з рікоттою
Рецепт приготування печива з рікоттою, лимонною цедрою і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Ви також можете приготувати це печиво з іншими видами цитрусових, наприклад, апельсинами. опис приготування: Ви можете приготувати це печиво заздалегідь, змішавши сухі і вологі інгредієнти окре...
Легке бананове морозиво
Легке бананове морозиво виручить, якщо гості вже на порозі, так як приготувати його можна з найпростіших інгредієнтів за одну хвилину! Обов'язково приготуйте це морозиво, вам сподобається! опис приготування: Рекомендую вам дізнатися, як приготувати легке бананове морозиво, приготування якого з...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...