Рецепт Лимонне печиво з рікоттою

Рецепт Лимонне печиво з рікоттою
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування печива з рікоттою, лимонною цедрою і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Ви також можете приготувати це печиво з іншими видами цитрусових, наприклад, апельсинами.

опис приготування:

Ви можете приготувати це печиво заздалегідь, змішавши сухі і вологі інгредієнти окремо і перемішавши їх разом в день приготування. В день подачі просто запечіть печиво і покрийте його глазур'ю.

  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • м'якого вершкового масла— 110 грам
  • яйця— 2 штуки
  • упаковка рікотти— 1 штука(450 г)
  • лимонного соку— 3 Ст. ложки(плюс 3 столові ложки лимонного соку в глазур)
  • лимонної цедри— 1 Чайна ложка(плюс 1 чайна ложка лимонної цедри в глазур)
  • цукор— 2 склянки
  • мука— 2,5 склянки
  • цукрова пудра— 3/4 склянки
Лимонне печиво з рікоттою - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 190 градусів. У середній мисці змішати борошно, розпушувач і сіль. Відставити в сторону.

Лимонне печиво з рікоттою - фото крок 2 2. У великій мисці змішати вершкове масло і цукор. За допомогою міксера збити масло і цукор до кремової консистенції, протягом 3 хвилин. Додати яйця по одному за раз і збити.

Лимонне печиво з рікоттою - фото крок 3 3. Додати рикотту, лимонний сік і лимонну цедру. збити.

Лимонне печиво з рікоттою - фото крок 4 4. Перемішати з борошняної сумішшю. Чи не збивати!

Лимонне печиво з рікоттою - фото крок 5 5. Вистелити два дека пергаментним папером. Ложкою викласти тісто на деко, використовуючи приблизно 2 столові ложки тесту для кожного печива. Випікати протягом 15 хвилин, до легкого золотистого кольору по краях. Дістати печиво з духовки і дати охолонути на деку протягом 20 хвилин.

Лимонне печиво з рікоттою - фото крок 6 6. Щоб зробити глазур, змішати цукрову пудру, лимонний сік і лимонну цедру в невеликій мисці до однорідної маси.

Лимонне печиво з рікоттою - фото крок 7 7. Полити приблизно ½ чайної ложки глазурі на кожне охолоджене печиво. акуратно розрівняти. Дати глазурі застигнути протягом 2 годин.

Подібні рецепти

Лимонне джелато

Печиво з лимоном і рікоттою

Одні називають джелато морозивом, інші з цим не згодні, акцентуючи, що це інший десерт, але всі погодяться, що це смачно! Якщо ви до цих пір не пробували джелато, то пора це виправляти! опис приготування: У цьому рецепті мені подобається все: текстура, колір, поєднання кислого і солодкого. Я б...

Лимонне морозиво

Лимонне морозиво

Рецепт лимонного морозива, яке Ви зможете приготувати вдома опис приготування: Свіже домашнє лимонне морозиво. Що може бути краще? Для того, щоб зробити домашнє морозиво, Вам не знадобитися багато часу або інгредієнтів! Спробуйте і Ви зможете порадувати своїх близьких незрівняним смаком домашн...

Курячі фрикадельки з рікоттою

Курячі фрикадельки з рікоттою

Рецепт приготування ніжних курячих фрикадельок з сиром Рікотта. опис приготування: Спеціальним ножем зняти з лимона цедру, щоб вийшли широкі смуги. Що залишився лимон залишити для сервіровки. У великій мисці змішати курку з сиром Рікотта, сиром пармезан, яйцем, сіллю і дрібкою мускатного горіх...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...