Рецепт Лимонні коржі

Рецепт Лимонні коржі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування коржів з цедрою і соком лимона.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 8 lépések.

  • пшеничного борошна— 2 склянки
  • цукру— 1/4 склянки(плюс для посипання)
  • розпушувача— 2 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • великі лимони, tsedra і сік— 2 штуки
  • густих вершків— 1 Склянка
  • яйце— 1 штука
лимонні коржі - фото крок 1 1. Дрібно натерти цедру і віджати сік з 2 лимонів. Нарізати масло кубиками. Збити яйце в мисці, відкласти в сторону. Розігріти духовку до 425 градусів, поставивши піч стійку в центрі.
Додати борошно, цукор, розпушувач, сіль і лимонну цедру в миску кухонного комбайна. перемішати інгредієнти 5 або 6 раз. Додати шматочки вершкового масла і перемішати ще 5- 6 раз, доти, поки масло не подрібнити, і суміш не буде нагадувати крихти. Додати вершки і перемішувати до однорідної консистенції.

лимонні коржі - фото крок 2 2. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і злегка замісити. Сформувати з тіста круг близько 17-20 см в діаметрі.

лимонні коржі - фото крок 3 3. За допомогою гострого ножа або різака для тесту розрізати тісто на вісім рівних скибочок і викласти їх на деко, застелене пергаментним папером. Злегка змастити верхівки скибочок збитим яйцем.

лимонні коржі - фото крок 4 4. Полити кожну скибочку лимонним соком. Посипати кожен коржик приблизно 1 чайною ложкою цукру.

лимонні коржі - фото крок 5 5. Випікати коржі протягом 14-16 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Дати охолонути на стійці 5-10 хвилин перед подачею на стіл. подавати теплими.

Подібні рецепти

Лимонні батончики Джина

Капустяний пиріг на сковороді

Рецепт приготування ароматного і корисного лимонного десерту, популярний в середовищі американських господинь, люблячих готувати. опис приготування: оригінальний і нескладний у приготуванні рецепт лимонних батончиків легко створить піднесений настрій у вашому будинку і полюбиться вашим домашні...

Лимонні булочки з глазур'ю

Лимонні булочки з глазур'ю

Рецепт приготування булочок з начинкою з лимонної цедри, лимонного соку, цукру і мускатного горіха з глазур'ю з вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде від 12 до 15 булочок. упаковка дріжджів— 1 штука(2 1/2 чайні ложки) теплого молока—...

Лимонні маффіни з чорницею

Лимонні маффіни з чорницею

Рецепт приготування мафінів з цедрою лимона, лимонним соком, чорницею, ванільним екстрактом і цукровим посипанням. опис приготування: Мафіни з чорницею, ароматом лимона і хрусткою цукрової верхівкою виходять неймовірно ніжними і соковитими. соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки лимон...

Лимонні капкейкі з кремом

Лимонні капкейкі з кремом

Рецепт приготування капкейков з лимонною цедрою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри, лимонного соку і цедри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. Прикрасити капкейкі ви можете в залежності від вашої фантазії. Ромашки з марципану можна приготувати заздале...

Лимонні кільця з фісташками

Лимонні кільця з фісташками

Рецепт приготування ароматних хрустких кілець з лимонною цедрою і фісташками. опис приготування: Змішайте в мисці борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач і сіль. Збийте міксером в мисці масло і цукровий пісок на середній швидкості. додайте жовтки, лимонну цедру і ваніль. Знизьте швидкість і...