Рецепт Лимонні тістечка
Рецепт приготування тістечок з начинкою з жовтків, лимонного соку, цедри і вершкового масла.
опис приготування:
Яскраво-жовті ароматні тістечка піднімають настрій.
- солі— 1/2 чайних ложки
- яєчних жовтків— 7 штук(начинка)
- яйця— 2 штуки(начинка)
- солі— 1 щіпка(начинка)
- жирних вершків— 3 Ст. ложки(начинка)
2. Вистелити квадратну форму пергаментним папером. Вилити приготоване тісто у форму, притискаючи до поверхні. Випікати в духовці при 175 градусах протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору.
3. зробити начинку. Вершкове масло розрізати на 4 частини. У середній каструлі збити яєчні жовтки і яйця. Додати лимонний сік, цедру і щіпку солі, перемішати. Додати цукор і збити, потім готувати на середньому вогні. Додати вершкове масло і перемішувати, поки все масло не розтане, і суміш не загусне. Забрати каструлю з вогню і вилити через тонке сито в скляну миску. Перемішати з вершками.
4. Влити лимонну начинку на тепле тісто і випікати протягом 10-15 хвилин. Дати охолонути до кімнатної температури, перш ніж витягувати з форми. При бажанні посипати цукровою пудрою.
5. Щоб витягти пиріг з форми, злегка потягніть краю пергаменту. Розрізати на квадрати і подавати.
Подібні рецепти
Кролик під соусом
Рецепт приготування тістечок з кедровими горішками і начинкою з лимонного соку, лимонної цедри, борошна, цукру і яєць. опис приготування: Терпкі лимонні тістечка дуже легкі і освіжаючі. несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 12 Ст. ложок(1½ палички) невеликий лимон, Cedra— 1 шту...
Лимонні батончики Джина
Рецепт приготування ароматного і корисного лимонного десерту, популярний в середовищі американських господинь, люблячих готувати. опис приготування: оригінальний і нескладний у приготуванні рецепт лимонних батончиків легко створить піднесений настрій у вашому будинку і полюбиться вашим домашні...
Лимонні булочки з глазур'ю
Рецепт приготування булочок з начинкою з лимонної цедри, лимонного соку, цукру і мускатного горіха з глазур'ю з вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде від 12 до 15 булочок. упаковка дріжджів— 1 штука(2 1/2 чайні ложки) теплого молока—...
Лимонні маффіни з чорницею
Рецепт приготування мафінів з цедрою лимона, лимонним соком, чорницею, ванільним екстрактом і цукровим посипанням. опис приготування: Мафіни з чорницею, ароматом лимона і хрусткою цукрової верхівкою виходять неймовірно ніжними і соковитими. соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки лимон...
Лимонні капкейкі з кремом
Рецепт приготування капкейков з лимонною цедрою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри, лимонного соку і цедри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. Прикрасити капкейкі ви можете в залежності від вашої фантазії. Ромашки з марципану можна приготувати заздале...