Рецепт Лимонні кільця з фісташками

Рецепт Лимонні кільця з фісташками
Кількість порцій: 40 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування ароматних хрустких кілець з лимонною цедрою і фісташками.

опис приготування:

Змішайте в мисці борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач і сіль.

Збийте міксером в мисці масло і цукровий пісок на середній швидкості.

додайте жовтки, лимонну цедру і ваніль.

Знизьте швидкість і поступово додайте суміш з борошна.

Загорніть тісто в поліетиленовий пакет і покладіть в холодильник на 1 час.

Розігріти духовку до 180 градусів. Покладіть тісто на посипану борошном поверхню.

Розкачайте тісто в пластину і, використовуючи рифлений різак, виріжте гуртки. потім, використовуючи круглий різак, виріжте отвір в центрі, щоб вийшли колечка (вінки).

Розмістіть колечка на папері для випікання на відстані 5 см один від одного.

Випікати до золотистого кольору близько 12 хвилин. Дати повністю охолонути.

Змішайте цукрову пудру і лимонний сік в маленькій мисці.

Полийте кожне колечко глазур'ю і посипте фісташками.


  • борошна— 1 Склянка
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • великих яєчних жовтки— 2 штуки
  • дрібно тертої лимонної цедри— 5 чайних ложок
  • свіжого лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • nesolenиh fistashek, смажених і крупно нарізаних— 11/2 склянки
Змішайте в мисці борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач і сіль.

Збийте міксером в мисці масло і цукровий пісок на середній швидкості.

додайте жовтки, лимонну цедру і ваніль.

Знизьте швидкість і поступово додайте суміш з борошна.

Загорніть тісто в поліетиленовий пакет і покладіть в холодильник на 1 час.

Розігріти духовку до 180 градусів. Покладіть тісто на посипану борошном поверхню.

Розкачайте тісто в пластину і, використовуючи рифлений різак, виріжте гуртки. потім, використовуючи круглий різак, виріжте отвір в центрі, щоб вийшли колечка (вінки).

Розмістіть колечка на папері для випікання на відстані 5 см один від одного.

Випікати до золотистого кольору близько 12 хвилин. Дати повністю охолонути.

Змішайте цукрову пудру і лимонний сік в маленькій мисці.

Полийте кожне колечко глазур'ю і посипте фісташками.


Подібні рецепти

Лимонні батончики Джина

Рибний салат в їстівних тарілочках

Рецепт приготування ароматного і корисного лимонного десерту, популярний в середовищі американських господинь, люблячих готувати. опис приготування: оригінальний і нескладний у приготуванні рецепт лимонних батончиків легко створить піднесений настрій у вашому будинку і полюбиться вашим домашні...

Лимонні булочки з глазур'ю

Лимонні булочки з глазур'ю

Рецепт приготування булочок з начинкою з лимонної цедри, лимонного соку, цукру і мускатного горіха з глазур'ю з вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде від 12 до 15 булочок. упаковка дріжджів— 1 штука(2 1/2 чайні ложки) теплого молока—...

Лимонні маффіни з чорницею

Лимонні маффіни з чорницею

Рецепт приготування мафінів з цедрою лимона, лимонним соком, чорницею, ванільним екстрактом і цукровим посипанням. опис приготування: Мафіни з чорницею, ароматом лимона і хрусткою цукрової верхівкою виходять неймовірно ніжними і соковитими. соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки лимон...

Лимонні капкейкі з кремом

Лимонні капкейкі з кремом

Рецепт приготування капкейков з лимонною цедрою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри, лимонного соку і цедри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. Прикрасити капкейкі ви можете в залежності від вашої фантазії. Ромашки з марципану можна приготувати заздале...

Лимонні коржі

Лимонні коржі

Рецепт приготування коржів з цедрою і соком лимона. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 lépések. пшеничного борошна— 2 склянки цукру— 1/4 склянки(плюс для посипання) розпушувача— 2 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки великі лимони, tsedra і сік— 2 штуки густих вершків— 1 Скл...