Рецепт Лимонний Кердем
лимонний Кердем — дуже простий у приготуванні сніданок, який порадує всіх ваших домашніх від малого до великого. Спробуйте — рецепт лимонного Кердем дуже простий!
опис приготування:
лимонний Кердем — це щось на зразок дуже ніжного лимонного крему, який має універсальне використання — його можна їсти просто так, замість варення, а також намазувати на хліб, використовувати у випічці, подавати з млинцями, оладками і так далі і тому подібне. Готується цей делікатес буквально півгодини, та й інгредієнтів ніяких складних не потрібно, однак результат виходить незвичайним. Рекомендую спробувати лимонний Кердем — вам напевно сподобається.
- лимони— 3 штуки
- Цукрова пудра— 350 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- яйця— 4 штуки
На дрібній тертці натираємо цедру лимона.
Натирати потрібно тільки цедру, НЕ чіпляючи білого підшкірного шару лимона. Це важливо!
З лимонів вичавлюємо сік, змішуємо його з цедрою.
Туди ж додаємо приблизно 350 грамів цукрової пудри.
Перемішуємо до розчинення цукрової пудри, потім додаємо кубиками нарізане вершкове масло і ставимо на водяну баню, тобто — на каструльку з киплячою водою.
Поки вершкове масло розтоплюється, розіб'ємо в мисочку 4 яйця.
Міксером збиваємо яйця.
Як тільки масло розтопиться, додаємо в каструлю, не знімаючи її з водяної бані, збиті яйця.
готуємо ще 20 хвилин на водяній бані, регулярно помішуючи, щоб уникнути пригорання.
Перекладаємо вийшла лимонну масу мозок курчат кольору в стерилізовану баночку.
закриваємо банку — і все, лимонний Кердем готовий. Його можна використовувати відразу ж (намазувати на тости, наприклад), а можна зберігати в холодильнику близько місяця. Хоча так довго у нас лимонний Кердем ніколи не стояв — завжди з'їдали моментально
Подібні рецепти
Млинці з рибою
Рецепт приготування легкого лимонного пирога. Дуже смачний і легкий пиріг для всієї родини. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Вилийте суміш для пирога велику миску. Додати яйце і масло, перемішати, до отримання однорідної маси. Суміш буде тро...
Лимонний чізкейк
Освойте рецепт лимонного чізкейку, який я витягла у професійного кондитера-американця (вже ці хлопці знають толк в чізкейк!), не полінуйтеся приготувати — і успіх вам гарантований. опис приготування: Я ще не зустрічала людей, які б не любили добре приготований чізкейк. На жаль, то що подають в...
Лимонний хліб
Рецепт приготування дріжджового хліба з начинкою з вершкового сиру, цукру і лимонного крему. опис приготування: Ніжний хліб з терпким ароматом лимона - ідеальне ласощі для холодів. теплої води— 6 Ст. ложок(дріжджі) цукру— 1 Чайна ложка(дріжджі) розчинних дріжджів— 1 1/2 чайних ложки(дріжджі)...
Лимонний крем з ожиною
Рецепт приготування ніжного десерту з лимоном і ожиною. Сир тофу робить цей десерт надзвичайно ніжним, а лимон надає терпкий аромат. опис приготування: змішайте 2 1/2 чайної ложки лимонної цедри, лимонний сік, мед і тофу в блендері до отримання однорідної маси. Розділіть лимонний крем рівномі...
Лимонний джем
Лимонний джем - чарівне ласощі і частування до будь-якого чаювання. Такий джем стане в нагоді для випічки, його можна подавати з млинцями і оладками. Та й просто з чаєм буде смачно! Спробуйте! опис приготування: Лимонний джем не обов'язково вимагає стерилізації. Якщо ви збираєтеся джем вжити п...