Рецепт Лисички с капустой
Лисички с капустой — классическое осеннее блюдо. Идеально сочетается со сметаной, свіжими овочами та зеленню. Подойдет для повседневного стола, на приготовление уходит не более получаса.
опис приготування:
Докладніше, как приготовить лисички с капустой, я розповім нижче. Гриби можна використовувати як свіжі, так і заморожені. Рекомендую взять лук-шалот или лук-порей для этого рецепта, так блюдо получится интереснее на вкус. Беріть рецепт на замітку, если хотите приготовить на ужин что-то простое и очень вкусное!
- Лісіцкі— 300 грам
- Luk-salotų— 1 штука
- морква— 1 штука
- Капуста білокачанна— 150-200 грам
- сіль— За смаком
- Чорний перець— За смаком
- Масло рослинне— 1-2 Ст. ложок
Лисички промойте в холодной воде, затем обсушите на кухонном полотенце. Грибы нарежьте ломтиками среднего размера. Капусту тонко нашаткуйте.
Наріжте цибулю півкільцями, а морковь брусочками.
Розігрійте суху сковороду на середньому вогні. Выложите лисички, посолите и дождитесь, пока грибы начнут выделять сок. злийте його. Повторіть кілька разів.
Після того, как сок перестанет выделяться, додайте рослинне масло, цибулю і моркву. Обсмажте пару хвилин.
Добавьте капусту и жарьте все вместе 10 хвилин, періодично помішуючи. В кінці додайте сіль і перець за смаком.
Лисички с капустой готовы, смачного!
Подібні рецепти
Солодкі пиріжки з вишнею
Очень люблю такую выпечку не только кушать, але і готувати. Процес дуже простий, а результат шикарен. Пиріг виходить соковитим, вологим, просто смакота! дивіться, как приготовить ленивый пирог! опис приготування: Для приготовления такого пирога лучшим вариантом будет именно молодая капуста. Он...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...