Рецепт Курячі ніжки з хрусткою скоринкою

Рецепт Курячі ніжки з хрусткою скоринкою
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Цей рецепт стане в нагоді для приготування смачної вечері. Ця страва не підходить для дитячого харчування, так як м'ясо швидко обсмажене на сковороді в паніровці, завдяки їй на курочку утворюється корочка.

опис приготування:

Курячі ніжки підготуйте до смаження. Додати сіль, посипте спеціями і залиште на час. Після занурюйте в кляр і панірують у борошні, завдяки подвійній паніровці корочка буде хрусткою і товстої. Смажте м'ясо на сковороді до готовності.

  • Курині ніжки— по 1-2 Штук(на порцію)
  • яйце— 1 штука
  • молоко— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • орегано— За смаком
  • паприка мелена— За смаком
  • заголовок для палітурки— 1 Склянка
  • масло rafinirovannoe— 0,5 склянки
Курячі ніжки з хрусткою скоринкою - фото крок 1 Підготуйте курячі ніжки і продукти для панірування. Ніжки ретельно вимийте, видаліть залишки грубої жовтої шкірки і пір'я. Обсушити м'ясо паперовими серветками від вологи.

Курячі ніжки з хрусткою скоринкою - фото крок 2 Посипте м'ясо спеціями і сіллю, залиште маринуватися хвилин на 15.

Курячі ніжки з хрусткою скоринкою - фото крок 3 Змішайте яйце з сіллю і молоком. Занурте ніжку в цю суміш так, щоб вона покрилася нею з усіх боків.

Курячі ніжки з хрусткою скоринкою - фото крок 4 Потім запаніруйте в борошні кукурудзяної. Проробіть цю процедуру два рази.

Курячі ніжки з хрусткою скоринкою - фото крок 5 Розігрійте добре сковороду з маслом, щоб ніжки не прилипли. Викладіть на сковороду курочку, смажте на повільному вогні з усіх боків до готовності. Масла не шкодуйте, сковорода не повинна бути сухою. Я смажила під прочиненими кришкою.

Курячі ніжки з хрусткою скоринкою - фото крок 6 Зніміть готові ніжки з вогню тоді, коли при проколі НЕ буде виділятися кров. Сік готового м'яса повинен бути прозорим. Курячі ніжки подавайте з овочами, соусами або гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі крильця з хрусткою скоринкою

Ананаси в карамелі

Хочу поділитися з вами дивним, але при цьому досить доступним варіантом, як приготувати курячі крильця з хрусткою скоринкою на своїй кухні. опис приготування: Готувати ці апетитні курячі крильця з хрусткою скоринкою в домашніх умовах можна не тільки у фритюрі, але також і запекти в духовці. Кр...

Курячі ніжки на грилі

Курячі ніжки на грилі

Курячі ніжки на грилі — просто смакота! особливо — на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Маринувати курячі ніжки будемо в меду, соєвому соусі, лимонному соці, додамо часничку і діжонськой гірчиці. опис приготування: Курячі ніжки на грилі мама називає "; пустощами ";. У хорошому сенсі слова ...

Курячі ніжки на мангалі

Курячі ніжки на мангалі

дуже пікантний, смачний і простий маринад для курячих ніжок на мангалі я хочу запропонувати вам на замітку. У сезон пікніків різноманітність меню — це те, що потрібно. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Щоб курка як слід просочилася маринадом, я рекомендую маринувати її за 8-10 годин до...

Курячі ніжки на сковороді

Курячі ніжки на сковороді

недороге, нескладне і смачненьке гаряче блюдо хочу запропонувати вам на обід або вечерю. Хрустка скоринка і ароматні спеції — це дійсно вражаюче! Якщо подобається ідея, забирайте в закладки опис приготування: Хочете навчу вас, як приготувати курячі ніжки на сковороді, від яких неможливо відірв...

Курячі ніжки з часником

Курячі ніжки з часником

Курячі ніжки з часником - це дуже смачно! У страви настільки апетитний вигляд і аромат, що у Вас і Ваших домочадців слинки потечуть ще під час приготування! опис приготування: Пропоную Вам невигадливий рецепт курячих ніжок з часником. Вам знадобиться мінімум компонентів і сил на те, щоб пригот...