Рецепт Лляні хлібці

Рецепт Лляні хлібці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
ділюся рецептом, як приготувати лляні хлібці. Вони виходять на смак, як житні. тонкі, хрусткі і неймовірно смачні. Ви можете використовувати їх в якості перекусу або замість хліба.

опис приготування:

Харчові дріжджі і норі використовуються в рецепті опціонально. Замість них можна додати італійські трави, копчену паприку або каррі. Щоб хлібці залишалися хрусткими, зберігайте їх в закритому контейнері.

  • лляні насіння— 1 Склянка
  • зелена гречка— 1/2 склянки
  • вода— 1 Склянка
  • сіль— За смаком
  • харчові дріжджі— 1-2 Ст. ложок
  • Норі— 1-2 штук
лляні хлібці - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

лляні хлібці - фото крок 2 Подрібніть в кавомолці зелену гречку і льон в борошно. Пересипьте в окрему миску.

лляні хлібці - фото крок 3 Додайте сіль і харчові дріжджі, добре все перемішайте.

лляні хлібці - фото крок 4 Норі наріжте на дрібні квадратики, додайте до суміші і ще раз перемішайте.

лляні хлібці - фото крок 5 Потім додайте воду і замісити густе, липке тісто.

лляні хлібці - фото крок 6 Викладіть тісто на силіконовий килимок і тонко розкачати. Ножем розділіть масу на квадратики. випікайте хлібці 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

лляні хлібці - фото крок 7 Лляні хлібці готові, смачного!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Сироедческіе хлібці

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...