Рецепт Курячі стегна з розмарином

Рецепт Курячі стегна з розмарином
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
курячі стегенця — це завжди смачно, але іноді хочеться урізноманітнити смак. Приготуйте курячі стегна з розмарином і отримаєте нові смакові відчуття! З буденної їжі курка перетвориться в шедевр!

опис приготування:

Приготувати курячі стегна з розмарином простіше простого, якщо у вас є середземноморські трави — чебрець і базилік. Маринувати курку потрібно не менше години, але чим більше час, тим краще. Я зазвичай залишаю курячі стегна з розмарином маринуватися на всю ніч. Не забудьте спочатку натерти курочку сіллю і перцем. Смажу курячі стегна на сковороді приблизно 25 хвилин 160 градусах. Потім курячі стегна виймаються на тарілку і в тій же сковороді робиться соус для подачі курки. У соус вершкове масло можна покласти вже після того як дольет і проваріть бульйон, а можна і відразу смажити на ньому цибулю. Смак трохи різниться, але мені подобається і той і той варіант. Успіхів і приємного апетиту!

  • курячі стегна— 700-800 грам
  • розмарин свіжий— 4 Ст. ложки
  • часник— 4 зубчики
  • бульйон— 34 склянок
  • Оливкова олія— 3,5 Ст. ложки
  • Luk Salotti— 1 штука
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • чебрець свіжий— 1 Ст. ложка
Курячі стегна з розмарином - фото крок 1 Масло змішати з часником і розмарином.

Курячі стегна з розмарином - фото крок 2 Курку покрийте маринадом і залиште в пакеті на 1-12 годин.

Курячі стегна з розмарином - фото крок 3 Розігрійте сковороду, влийте 1 ложку оливкової олії і смажте курку до золотистого кольору.

Курячі стегна з розмарином - фото крок 4 Підготуйте продукти для соусу.

Курячі стегна з розмарином - фото крок 5 У сковороду, де смажилася курка додати масло і обсмажувати цибулю з чебрецем.

Курячі стегна з розмарином - фото крок 6 Влити бульйон і уварювати соус 3 хвилини.

Курячі стегна з розмарином - фото крок 7 Подати курку з соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегенця з картоплею і розмарином

Курячі стегна на сковороді

Курячі стегенця з картоплею — найпоширеніше блюдо, всюди, де розводять курей! Смачно і ситно! Зіпсувати блюдо практично неможливо! У моєму рецепті додається розмарин. раджу спробувати! опис приготування: Курячі стегенця з картоплею і розмарином випікати можна спочатку на високій температурі (б...

Курячі стегна, тушковані в сметані

Курячі стегна, тушковані в сметані

Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...

Курячі стегна з лимоном і часником

Курячі стегна з лимоном і часником

Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...