Рецепт Курячі стегна з розмарином
курячі стегенця — це завжди смачно, але іноді хочеться урізноманітнити смак. Приготуйте курячі стегна з розмарином і отримаєте нові смакові відчуття! З буденної їжі курка перетвориться в шедевр!
опис приготування:
Приготувати курячі стегна з розмарином простіше простого, якщо у вас є середземноморські трави — чебрець і базилік. Маринувати курку потрібно не менше години, але чим більше час, тим краще. Я зазвичай залишаю курячі стегна з розмарином маринуватися на всю ніч. Не забудьте спочатку натерти курочку сіллю і перцем. Смажу курячі стегна на сковороді приблизно 25 хвилин 160 градусах. Потім курячі стегна виймаються на тарілку і в тій же сковороді робиться соус для подачі курки. У соус вершкове масло можна покласти вже після того як дольет і проваріть бульйон, а можна і відразу смажити на ньому цибулю. Смак трохи різниться, але мені подобається і той і той варіант. Успіхів і приємного апетиту!
- курячі стегна— 700-800 грам
- розмарин свіжий— 4 Ст. ложки
- часник— 4 зубчики
- бульйон— 34 склянок
- Оливкова олія— 3,5 Ст. ложки
- Luk Salotti— 1 штука
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
- чебрець свіжий— 1 Ст. ложка
Курку покрийте маринадом і залиште в пакеті на 1-12 годин.
Розігрійте сковороду, влийте 1 ложку оливкової олії і смажте курку до золотистого кольору.
Підготуйте продукти для соусу.
У сковороду, де смажилася курка додати масло і обсмажувати цибулю з чебрецем.
Влити бульйон і уварювати соус 3 хвилини.
Подати курку з соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Курячі стегна на сковороді
Курячі стегенця з картоплею — найпоширеніше блюдо, всюди, де розводять курей! Смачно і ситно! Зіпсувати блюдо практично неможливо! У моєму рецепті додається розмарин. раджу спробувати! опис приготування: Курячі стегенця з картоплею і розмарином випікати можна спочатку на високій температурі (б...
Курячі стегна, тушковані в сметані
Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...
Курячі стегна з лимоном і часником
Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...
Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках
Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...