Рецепт Курячі стегенця з картоплею і розмарином
Курячі стегенця з картоплею — найпоширеніше блюдо, всюди, де розводять курей! Смачно і ситно! Зіпсувати блюдо практично неможливо! У моєму рецепті додається розмарин. раджу спробувати!
опис приготування:
Курячі стегенця з картоплею і розмарином випікати можна спочатку на високій температурі (близько 210), а потім зверху накрити фольгою і знизивши температуру до 180-190 смажити півгодини, щоб добре присмажився і курка і картопля. Потім зніміть фольгу і підійміть температуру до 220 градусів. Слідкуйте за кольором скоринки. Можна просто міняти температуру не використовуючи фольгу. Готове м'ясо при проколі дає світлий сік. Успіхів і приємного апетиту!
- курячі стегна— 4 штуки
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- розмарин— 10 штук(гілочка)
- перець— 12 чайних ложок
- сіль— За смаком
- Картопля— 1,2 кілограма
- лимон— 2 штуки
- сухий розмарин— 1 Ст. ложка
- часник— 12 зубчиків
картоплю почистити, порізати і натерти маслом, сіллю, перцем і посипати сухим розмарином.
На деко укласти картоплю з часником, зверху покласти розмарин і гуртки лимона.
На картоплю викласти курочку. Запікати до золотистої скоринки приблизно 45 хвилин при 200-220 градусах.
Смачного!
Подібні рецепти
Закваска для житнього хліба
Якщо вам потрібно швидко приготувати ситний і смачний обід, курячі стегенця прийдуть на виручку. Адже вони готуються дуже швидко, смачні і соковиті, а ароматні приправи надають неповторну гармонію. опис приготування: Поділюся відмінним рецептом, як приготувати смачний обід або вечерю. Дуже про...
Курячі стегна з розмарином
курячі стегенця — це завжди смачно, але іноді хочеться урізноманітнити смак. Приготуйте курячі стегна з розмарином і отримаєте нові смакові відчуття! З буденної їжі курка перетвориться в шедевр! опис приготування: Приготувати курячі стегна з розмарином простіше простого, якщо у вас є середземн...
Курячі стегенця з сиром
ніжне м'ясо, запечене з сиром! опис приготування: Для початку необхідно сир розрізати на на пластинки товщиною в 0,5 см. Потім стегенця промити і вкласти в кожне по шматочку сиру під шкірку. Далі викласти їх у форму для запікання. Потім змішати майонез з дрібно нарізаною зеленню, а потім додат...
Курячі стегенця без кістки
Стегенця відмінно підходять для запікання, у них приємна волокниста структура, а смак дуже делікатний, вони легко піддаються маринування. Спробуйте рецепт, як приготувати курячі стегенця без кістки. опис приготування: Курячі стегна відмінно підходять для обсмажування, запікання в духовці, на г...
Курячі стегенця на сковороді
Коли мені потрібно по-швидкому приготувати вечерю чи обід для себе і рідні, мене виручає рецепт, як приготувати курячі стегенця на сковороді. Готую їх в ароматних травах з вершковим маслом. опис приготування: Цього разу використав готову суміш італійських трав, ви можете використовувати будь-я...