Рецепт Крижаний двошаровий смузі

Рецепт Крижаний двошаровий смузі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв.
Якщо ви перепробували безліч смузі, але так і не знайшли свій улюблений рецепт, пропоную вам спробувати крижаний двоколірний смузі, дуже гарний напій, який відмінно втамує спрагу в спекотний день!

опис приготування:

У спеку завжди дуже хочеться випити освіжаючого напою, тому розповім, як приготувати крижаної двошаровий смузі! Такий смузі точно вас освіжить, адже через лід, газованої води і заморожених фруктів він дійсно виходить крижаним. Приготувати такий смузі можна з будь-яких фруктів або ягід, досить їх заморозити, а потім подрібнити блендером. За необхідності додайте в смузі мед, щоб зробити напій більш солодким. Мед можна замінити кленовим сиропом.

  • заморожені ківі— 2-3 штук
  • заморожена полуниця— 5-6 штук
  • Питна вода або газована— 200 мілілітрів
  • м'ята— 1 пучок
  • лід— 1/2 склянки
Крижаний двошаровий смузі - фото крок 1 1. Для початку за допомогою молоточка подрібніть лід, загорнувши його в пакет і рушник. Потім наріжте дрібними шматочками заморожене ківі і полуницю.

Крижаний двошаровий смузі - фото крок 2 2. Ківі перекладіть в чашу блендера, додайте до нього трохи меду, газовану воду і змішайте блендером до однорідного стану. Додайте лід і знову добре перемішайте.

Крижаний двошаровий смузі - фото крок 3 3. Потім полуницю перекладіть в чашу блендера, додайте мед, газовану воду і перемішайте блендером до однорідного стану. Додайте лід і знову добре перемішайте.

Крижаний двошаровий смузі - фото крок 4 4. Потім в стакан, в якому будете подавати смузі, викладіть спочатку шар ківі, потім шар полуниці. Щоб отримати шари, як на фото, тримайте склянку під нахилом. Прикрасьте смузі м'ятою. Смачного!

Подібні рецепти

Лимонний сорбет (крижаний десерт)

Ікра кабачкова в рукаві на зиму

Крижані десерти особливо добре підходять для літніх спекотних днів. Лимонний сорбет - дуже простий у приготуванні десерт, що не зашкодить вашій фігурі! Обов'язково приготуйте такі ласощі. опис приготування: Основною особливістю приготування сорбета є те, що його потрібно кожні півгодини дістав...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...