Рецепт Курячий суп зі щавлем
Курячий суп зі щавлем в домашніх умовах готується швидко і без праці, впораються навіть початківці господині. А смак з характерною кислинкою припаде до душі всім членам сім'ї, ідеально для обіду!
опис приготування:
Рецепт приготування курячого супу зі щавлем явно оселиться у вашій кулінарній книзі надовго. Дивіться самі: готується швидко, продукти "; по кишені" всім, а при цьому всім цей супчик ще і корисний, смачний, і красиво виглядає при подачі, а це важливо, якщо у вас є маленькі прівереди. Так і чого ж тоді відкладати? почнемо?
1. У мене бульйон був готовий ще до цього, а курку я відварювала окремо. Але якщо у вас в наявності суповий набір або куряче філе, то просто відварюємо їх у дволітровій каструлі з лавровим листом і сіллю, це буде основа для нашого бульйону.
2. Отже, поки бульйон готується, наші овочі (морква, картоплю, цибуля) PIME і чистий. Нарізаємо картоплю середніх розмірів соломкою, а морквину і цибулю подрібнюємо в блендері або ножем, це нам знадобиться для обсмажування.
3. Коли закипить бульйон, знімаємо пінку, якщо необхідно, і закидаємо туди картоплю, після чого ще 15 хвилин варимо.
4. А морква і цибуля обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості цибулі, і теж кладемо в бульйон разом із залишками масла зі сковороди.
5. Варене куряче філе я окремо нарізала шматочками, і додала в суп вже в кінці готування, але якщо у вас курка безпосередньо в бульйоні, то цей пункт можна пропускати.
6. Тепер займемося нашим зеленим щавлем. Ретельно його промиваємо, і подрібнюємо довільно. І теж додаємо в суп.
7. На даному етапі пробуємо на смак, якщо необхідно, ще додамо солі, перцю і приправ. Знімаємо з плити, і на кілька хвилин залишаємо настоятися.
І можна скликати всіх до столу! взагалі, цей суп хороший своєю універсальністю, — курка легко замінюється будь-яким іншим видом м'яса, а кількість інгредієнтів легко регулювати за смаком, — можна ще додати варене терте яйце, тоді суп буде поситнее, або ж навпаки, — прибрати цибульний-морквяну зажарку, і покласти ці овочі сирими, — тоді цей класичний рецепт курячого супу зі щавлем перетвориться в дієтичний. А про кількість експериментів з приправами і зеленню я взагалі мовчу! Так що готуйте із задоволенням!
- Курячий бульйон— 2 L
- Картопля— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Куряче філе— 200 грам
- щавель— 200 грам
- Лавровий лист— 1 штука
- сіль— 1 щіпка
- Перець горошком— 4 штуки
1. У мене бульйон був готовий ще до цього, а курку я відварювала окремо. Але якщо у вас в наявності суповий набір або куряче філе, то просто відварюємо їх у дволітровій каструлі з лавровим листом і сіллю, це буде основа для нашого бульйону.
2. Отже, поки бульйон готується, наші овочі (морква, картоплю, цибуля) PIME і чистий. Нарізаємо картоплю середніх розмірів соломкою, а морквину і цибулю подрібнюємо в блендері або ножем, це нам знадобиться для обсмажування.
3. Коли закипить бульйон, знімаємо пінку, якщо необхідно, і закидаємо туди картоплю, після чого ще 15 хвилин варимо.
4. А морква і цибуля обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості цибулі, і теж кладемо в бульйон разом із залишками масла зі сковороди.
5. Варене куряче філе я окремо нарізала шматочками, і додала в суп вже в кінці готування, але якщо у вас курка безпосередньо в бульйоні, то цей пункт можна пропускати.
6. Тепер займемося нашим зеленим щавлем. Ретельно його промиваємо, і подрібнюємо довільно. І теж додаємо в суп.
7. На даному етапі пробуємо на смак, якщо необхідно, ще додамо солі, перцю і приправ. Знімаємо з плити, і на кілька хвилин залишаємо настоятися.
І можна скликати всіх до столу! взагалі, цей суп хороший своєю універсальністю, — курка легко замінюється будь-яким іншим видом м'яса, а кількість інгредієнтів легко регулювати за смаком, — можна ще додати варене терте яйце, тоді суп буде поситнее, або ж навпаки, — прибрати цибульний-морквяну зажарку, і покласти ці овочі сирими, — тоді цей класичний рецепт курячого супу зі щавлем перетвориться в дієтичний. А про кількість експериментів з приправами і зеленню я взагалі мовчу! Так що готуйте із задоволенням!
Подібні рецепти
Суп зі щавлем
Рецепт приготування курячого супу з урахуванням реального курячого бульйону з овочами і томатною пастою опис приготування: простий, якщо судити за інгредієнтами, цей рецепт - просто чудовий на смак. Досить легкий в приготуванні. Готується більше трьох годин, але при цьому не вимагає ніякого ос...
Курячий суп з грінками
Цей рецепт приготування курячого супу з грінками прийшов до нас з Італії. Адже тут все звідти — сир пармезан, томати, оливкова олія, Брускетта… Але готується просто, так що не хвилюйтеся! опис приготування: думаю, навіть сама заголовна картинка цього класичного рецепту курячого супу з грінками...
Курячий суп зі смаженою вермішеллю
Ароматний курячий суп стане ще смачніше, якщо ви приготуєте його зі смаженою вермішеллю. Ви можете використовувати як вермішель швидкого приготування, так і пасту з твердих сортів пшениці. опис приготування: До такого ситного і наваристого страви в обід ідеально підійдуть хрусткі грінки. Не за...
Курячий суп з грибами і цибулею пореєм
Рецепт курячого супу з грибами — це класика жанру, дуже простий у приготуванні суп, який урізноманітнює ваше щоденне меню і зробить його більш оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Курячий суп з грибами в домашніх умовах — це блюдо просто прекрасне, і що не менш важливо — воно не складе ...
Курячий суп з кукурудзяними коржами
Рецепт приготування курячого супу з кукурудзяними коржами, чилі, цибулею, болгарським перцем, помідорами і квасолею. опис приготування: Як гарнір до цього супу використовуйте сметану, нарізаний кубиками авокадо, нарізаний червоний лук, сальсу, тертий сир Монтерей Джек або кінзу. курячі груд...