Рецепт Курячий суп зі щавлем

Рецепт Курячий суп зі щавлем
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Курячий суп зі щавлем в домашніх умовах готується швидко і без праці, впораються навіть початківці господині. А смак з характерною кислинкою припаде до душі всім членам сім'ї, ідеально для обіду!

опис приготування:

Рецепт приготування курячого супу зі щавлем явно оселиться у вашій кулінарній книзі надовго. Дивіться самі: готується швидко, продукти "; по кишені" всім, а при цьому всім цей супчик ще і корисний, смачний, і красиво виглядає при подачі, а це важливо, якщо у вас є маленькі прівереди. Так і чого ж тоді відкладати? почнемо?

1. У мене бульйон був готовий ще до цього, а курку я відварювала окремо. Але якщо у вас в наявності суповий набір або куряче філе, то просто відварюємо їх у дволітровій каструлі з лавровим листом і сіллю, це буде основа для нашого бульйону.

2. Отже, поки бульйон готується, наші овочі (морква, картоплю, цибуля) PIME і чистий. Нарізаємо картоплю середніх розмірів соломкою, а морквину і цибулю подрібнюємо в блендері або ножем, це нам знадобиться для обсмажування.

3. Коли закипить бульйон, знімаємо пінку, якщо необхідно, і закидаємо туди картоплю, після чого ще 15 хвилин варимо.

4. А морква і цибуля обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості цибулі, і теж кладемо в бульйон разом із залишками масла зі сковороди.

5. Варене куряче філе я окремо нарізала шматочками, і додала в суп вже в кінці готування, але якщо у вас курка безпосередньо в бульйоні, то цей пункт можна пропускати.

6. Тепер займемося нашим зеленим щавлем. Ретельно його промиваємо, і подрібнюємо довільно. І теж додаємо в суп.

7. На даному етапі пробуємо на смак, якщо необхідно, ще додамо солі, перцю і приправ. Знімаємо з плити, і на кілька хвилин залишаємо настоятися.

І можна скликати всіх до столу! взагалі, цей суп хороший своєю універсальністю, — курка легко замінюється будь-яким іншим видом м'яса, а кількість інгредієнтів легко регулювати за смаком, — можна ще додати варене терте яйце, тоді суп буде поситнее, або ж навпаки, — прибрати цибульний-морквяну зажарку, і покласти ці овочі сирими, — тоді цей класичний рецепт курячого супу зі щавлем перетвориться в дієтичний. А про кількість експериментів з приправами і зеленню я взагалі мовчу! Так що готуйте із задоволенням!


  • Курячий бульйон— 2 L
  • Картопля— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Куряче філе— 200 грам
  • щавель— 200 грам
  • Лавровий лист— 1 штука
  • сіль— 1 щіпка
  • Перець горошком— 4 штуки
Рецепт приготування курячого супу зі щавлем явно оселиться у вашій кулінарній книзі надовго. Дивіться самі: готується швидко, продукти "; по кишені" всім, а при цьому всім цей супчик ще і корисний, смачний, і красиво виглядає при подачі, а це важливо, якщо у вас є маленькі прівереди. Так і чого ж тоді відкладати? почнемо?

1. У мене бульйон був готовий ще до цього, а курку я відварювала окремо. Але якщо у вас в наявності суповий набір або куряче філе, то просто відварюємо їх у дволітровій каструлі з лавровим листом і сіллю, це буде основа для нашого бульйону.

2. Отже, поки бульйон готується, наші овочі (морква, картоплю, цибуля) PIME і чистий. Нарізаємо картоплю середніх розмірів соломкою, а морквину і цибулю подрібнюємо в блендері або ножем, це нам знадобиться для обсмажування.

3. Коли закипить бульйон, знімаємо пінку, якщо необхідно, і закидаємо туди картоплю, після чого ще 15 хвилин варимо.

4. А морква і цибуля обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості цибулі, і теж кладемо в бульйон разом із залишками масла зі сковороди.

5. Варене куряче філе я окремо нарізала шматочками, і додала в суп вже в кінці готування, але якщо у вас курка безпосередньо в бульйоні, то цей пункт можна пропускати.

6. Тепер займемося нашим зеленим щавлем. Ретельно його промиваємо, і подрібнюємо довільно. І теж додаємо в суп.

7. На даному етапі пробуємо на смак, якщо необхідно, ще додамо солі, перцю і приправ. Знімаємо з плити, і на кілька хвилин залишаємо настоятися.

І можна скликати всіх до столу! взагалі, цей суп хороший своєю універсальністю, — курка легко замінюється будь-яким іншим видом м'яса, а кількість інгредієнтів легко регулювати за смаком, — можна ще додати варене терте яйце, тоді суп буде поситнее, або ж навпаки, — прибрати цибульний-морквяну зажарку, і покласти ці овочі сирими, — тоді цей класичний рецепт курячого супу зі щавлем перетвориться в дієтичний. А про кількість експериментів з приправами і зеленню я взагалі мовчу! Так що готуйте із задоволенням!


Подібні рецепти

Курячий суп при застуді

Суп зі щавлем

Рецепт приготування курячого супу з урахуванням реального курячого бульйону з овочами і томатною пастою опис приготування: простий, якщо судити за інгредієнтами, цей рецепт - просто чудовий на смак. Досить легкий в приготуванні. Готується більше трьох годин, але при цьому не вимагає ніякого ос...

Курячий суп з грінками

Курячий суп з грінками

Цей рецепт приготування курячого супу з грінками прийшов до нас з Італії. Адже тут все звідти — сир пармезан, томати, оливкова олія, Брускетта… Але готується просто, так що не хвилюйтеся! опис приготування: думаю, навіть сама заголовна картинка цього класичного рецепту курячого супу з грінками...

Курячий суп зі смаженою вермішеллю

Курячий суп зі смаженою вермішеллю

Ароматний курячий суп стане ще смачніше, якщо ви приготуєте його зі смаженою вермішеллю. Ви можете використовувати як вермішель швидкого приготування, так і пасту з твердих сортів пшениці. опис приготування: До такого ситного і наваристого страви в обід ідеально підійдуть хрусткі грінки. Не за...

Курячий суп з грибами і цибулею пореєм

Курячий суп з грибами і цибулею пореєм

Рецепт курячого супу з грибами — це класика жанру, дуже простий у приготуванні суп, який урізноманітнює ваше щоденне меню і зробить його більш оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Курячий суп з грибами в домашніх умовах — це блюдо просто прекрасне, і що не менш важливо — воно не складе ...

Курячий суп з кукурудзяними коржами

Курячий суп з кукурудзяними коржами

Рецепт приготування курячого супу з кукурудзяними коржами, чилі, цибулею, болгарським перцем, помідорами і квасолею. опис приготування: Як гарнір до цього супу використовуйте сметану, нарізаний кубиками авокадо, нарізаний червоний лук, сальсу, тертий сир Монтерей Джек або кінзу. курячі груд...