Рецепт Курячі гомілки в глазурі

Рецепт Курячі гомілки в глазурі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону.

опис приготування:

Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікантною гостротою хрону і найніжнішим ароматом коріандру і часнику. Готується дуже просто. А виходить просто ніжне м'ясо з хрусткою скоринкою!

  • гомілки курячі— 6 штук
  • Джем лимонний— 2 Ст. ложки
  • хрін— 1 Ст. ложка
  • бальзамик— 1 Ст. ложка
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • коріандр мелений— 1/4 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • часник— 1 зубчик
  • перець— 1/4 чайних ложки
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
Курячі гомілки в глазурі - фото крок 1 Курячі гомілки помийте і викладіть у форму.

Курячі гомілки в глазурі - фото крок 2 Змішайте всі інгредієнти для маринаду: джем, хрін, бальзамічний оцет, оливкова олія, koriandr, сіль, перець, часник і соєвий соус.

Курячі гомілки в глазурі - фото крок 3 Рясно змастіть половиною маринаду гомілки прямо в формі. Залиште на 20 хвилин.

Курячі гомілки в глазурі - фото крок 4 Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом однієї години. через 30 хвилин після початку запікання змастіть гомілки маринадом. Перед подачею посипте зеленню.

Подібні рецепти

Курячі гомілки в глазурі з джему

Запіканка з рису в мультиварці

Курячі гомілки в глазурі з джему — ще один дуже оригінальний спосіб приготування тривіальні курячих гомілок. Здивуйте своїх гостей незвичайним способом приготовленої куркою і зарекомендуєте гурманом! опис приготування: курка — дуже просте в приготуванні м'ясо, і тому з ним можна експериментува...

Курячі крильця в глазурі

Курячі крильця в глазурі

Смачні та ніжні курячі крильця в глазурі посипаються кунжутом. блюдо східне, тому до нього ідеально підійде рис. опис приготування: перед тим, як почати готувати курячі крильця в глазурі, спочатку поставте духовку розігріватися на 200 градусів. Зазвичай при такій температурі ми запікаємо курку...

Курячі ніжки в глазурі

Курячі ніжки в глазурі

Чудові курячі ніжки з липкою глазур'ю, які можуть бути приготовлені на грилі, барбекю або в духовці. кількість порцій: Курині ніжки— 8 штук(без ляшек) Соєвий соус— 2 Ст. ложки мед— 1 Ст. ложка Оливкова олія— 1 Ст. ложка помідорова паста— 1 Чайна ложка Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка ...

Курячі гомілки на грилі

Курячі гомілки на грилі

Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...

Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья

Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья

Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...