Рецепт Курячі гомілки в глазурі
В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону.
опис приготування:
Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікантною гостротою хрону і найніжнішим ароматом коріандру і часнику. Готується дуже просто. А виходить просто ніжне м'ясо з хрусткою скоринкою!
- гомілки курячі— 6 штук
- Джем лимонний— 2 Ст. ложки
- хрін— 1 Ст. ложка
- бальзамик— 1 Ст. ложка
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- коріандр мелений— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- часник— 1 зубчик
- перець— 1/4 чайних ложки
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
Змішайте всі інгредієнти для маринаду: джем, хрін, бальзамічний оцет, оливкова олія, koriandr, сіль, перець, часник і соєвий соус.
Рясно змастіть половиною маринаду гомілки прямо в формі. Залиште на 20 хвилин.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом однієї години. через 30 хвилин після початку запікання змастіть гомілки маринадом. Перед подачею посипте зеленню.
Подібні рецепти
Запіканка з рису в мультиварці
Курячі гомілки в глазурі з джему — ще один дуже оригінальний спосіб приготування тривіальні курячих гомілок. Здивуйте своїх гостей незвичайним способом приготовленої куркою і зарекомендуєте гурманом! опис приготування: курка — дуже просте в приготуванні м'ясо, і тому з ним можна експериментува...
Курячі крильця в глазурі
Смачні та ніжні курячі крильця в глазурі посипаються кунжутом. блюдо східне, тому до нього ідеально підійде рис. опис приготування: перед тим, як почати готувати курячі крильця в глазурі, спочатку поставте духовку розігріватися на 200 градусів. Зазвичай при такій температурі ми запікаємо курку...
Курячі ніжки в глазурі
Чудові курячі ніжки з липкою глазур'ю, які можуть бути приготовлені на грилі, барбекю або в духовці. кількість порцій: Курині ніжки— 8 штук(без ляшек) Соєвий соус— 2 Ст. ложки мед— 1 Ст. ложка Оливкова олія— 1 Ст. ложка помідорова паста— 1 Чайна ложка Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка ...
Курячі гомілки на грилі
Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...
Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья
Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...