Рецепт Leberkeze
Leberkeze — одне з улюблених страв баварської кухні і являє собою м'ясний хліб чи ковбасний виріб. І сьогодні я хочу запропонувати вам варіант з кількох сортів м'яса.
опис приготування:
Леберкезе прекрасно може замінити магазинну ковбасу, при цьому ви будете повністю впевнені в його натуральності. Його можна подавати як гарячої страви з будь-яким гарніром. Якщо ж його гарненько остудити і потримати в холодильнику кілька годин, він ущільнився і буде краще тримати форму.
- Цибуля ріпчаста— 180 грам
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Мускатний горіх— 1 щіпка(мелений)
- Крохмаль кукурудзяний— 2 Ст. ложки
- Свинина— 400 грам
- яловичина— 400 грам
- бекон— 200 грам(сирокопчений)
- вода— 250 грам(лід)
- Масло рослинне— 1 Чайна ложка
яловичину, свинину і бекон дуже дрібно поріжте.
цибулю очистіть, сполосніть і дрібно поріжте.
Порізані м'ясо і цибулю покладіть в чашу блендера і пробийте до однорідної маси.
Лід подрібніть до стану крихти.
У чашу блендера покладіть сіль, перець, мускатний горіх, крохмаль і подрібнений лід.
Ще раз пробийте до однорідної емульсії. Приберіть в холодильник на одну годину. Увімкніть духовку для розігрівання на 180 градусів.
Форму для запікання змастіть рослинною олією і перекладіть фарш. Розрівняйте верх і зробіть насічки глибиною 0.5 сантиметра у вигляді клітки.
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом однієї години Леберкезе готовий, коли сік при протикає виділяться прозорим.
Вийміть з духовки і подавайте в холодному або гарячому вигляді.
Смачного!
Подібні рецепти
Бутерброди з сайра і яйцем
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...