Рецепт Курячі шлунки в горщиках

Рецепт Курячі шлунки в горщиках
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо ви любите страви з потрошки, то рецепт приготування курячих шлунків в горщиках повинен вам сподобатися. соковиті, м'які, ароматні шлунки в соусі з розварна овочів — це просто казка!


опис приготування:

Раніше я не дуже любила курячі шлунки — воліла їм сердечка і печінку. Чоловік взагалі ніколи їх не їв, вважаючи чимось на зразок тельбуха. Але після того, як я в перший раз приготувала курячі шлунки за цим рецептом, він змінив свою думку — хочеться вірити, що назавжди.

Ця страва дійсно не соромно поставити на стіл, особливо, якщо він в російській дусі — з солоними огурчкамі, квашеної капустою, моченими яблучками і самі знаєте, ніж ще ;). Курячі шлунки в горщиках (да з ароматною розсипчастою гречкою!) впишуться в це меню ідеально.

  • курячі шлунки— 0,5 кілограма(чищенные)
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • гречка— 1,5 склянки
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • Вершкове масло— 3-4 Ст. ложок
  • крем— 6-8 Ст. ложок
  • зелень— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Курячі шлунки в горщиках - фото крок 1 Шлунки ретельно промити і нарізати невеликими шматочками.

Курячі шлунки в горщиках - фото крок 2 Морква нарізати великими брусочками.

Курячі шлунки в горщиках - фото крок 3 Цибуля — півкільцями.

Курячі шлунки в горщиках - фото крок 4 Розігріти сковороду з рослинним маслом і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Курячі шлунки в горщиках - фото крок 5 Розкласти по горщикам шлунки (присолити, поперчити), морква і обсмажену цибулю. Додати в кожен по столовій ложці вершкового масла, парі столових ложок сметани і поставити в розігріту до 180С духовку хвилин на 40-45.

Курячі шлунки в горщиках - фото крок 6 промити гречку.

Курячі шлунки в горщиках - фото крок 7 зелень вимити, обсушити і нарізати.

Курячі шлунки в горщиках - фото крок 8 Вийняти деко з горщиками з духовки. Додати в них гречку, сіль, перець, зелень, ще по 1 столовій ложці вершкового масла, 1 склянці води і відправити в духовку ще на 40-45 хвилин.

Курячі шлунки в горщиках - фото крок 9 Готову страву подавати гарячим, зі сметанно-часниковим соусом.
Смачного!

Подібні рецепти

Курячі шлунки по-селянськи

Смачні ліниві вареники з сиру

Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...

Курячі шлунки по-грузинськи

Курячі шлунки по-грузинськи

Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...

Курячі шлунки по-корейськи

Курячі шлунки по-корейськи

Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...