Рецепт Курячі шлунки в горщиках
Якщо ви любите страви з потрошки, то рецепт приготування курячих шлунків в горщиках повинен вам сподобатися. соковиті, м'які, ароматні шлунки в соусі з розварна овочів — це просто казка!
опис приготування:
Раніше я не дуже любила курячі шлунки — воліла їм сердечка і печінку. Чоловік взагалі ніколи їх не їв, вважаючи чимось на зразок тельбуха. Але після того, як я в перший раз приготувала курячі шлунки за цим рецептом, він змінив свою думку — хочеться вірити, що назавжди.
Ця страва дійсно не соромно поставити на стіл, особливо, якщо він в російській дусі — з солоними огурчкамі, квашеної капустою, моченими яблучками і самі знаєте, ніж ще ;). Курячі шлунки в горщиках (да з ароматною розсипчастою гречкою!) впишуться в це меню ідеально.
- курячі шлунки— 0,5 кілограма(чищенные)
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- гречка— 1,5 склянки
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
- Вершкове масло— 3-4 Ст. ложок
- крем— 6-8 Ст. ложок
- зелень— За смаком
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Морква нарізати великими брусочками.
Цибуля — півкільцями.
Розігріти сковороду з рослинним маслом і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Розкласти по горщикам шлунки (присолити, поперчити), морква і обсмажену цибулю. Додати в кожен по столовій ложці вершкового масла, парі столових ложок сметани і поставити в розігріту до 180С духовку хвилин на 40-45.
промити гречку.
зелень вимити, обсушити і нарізати.
Вийняти деко з горщиками з духовки. Додати в них гречку, сіль, перець, зелень, ще по 1 столовій ложці вершкового масла, 1 склянці води і відправити в духовку ще на 40-45 хвилин.
Готову страву подавати гарячим, зі сметанно-часниковим соусом.
Смачного!
Подібні рецепти
Смачні ліниві вареники з сиру
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...
Курячі шлунки по-грузинськи
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...
Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...
Курячі шлунки з грибами
Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...