Рецепт Курячі нагетси

Рецепт Курячі нагетси
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Курячі нагетси дуже любить моя молодша сестра. І це дуже добре для мене і для мами, тому що приготувати курячі нагетси дуже просто, виходять вони смачними, м'якими і ситними.

опис приготування:

Курячі нагетси хороші тим, що вони запікаються в духовці, а не смажаться. Таким чином, з них виходить непогане дієтичне блюдо. Всім раджу, хто хоче схуднути і стежить за фігурою, запікати домашні курячі нагетси. Подавайте їх з будь-яким соусом, який вам подобається. Це може бути навіть гострий. Смачного.

  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка
  • сушений базилік— 1 Чайна ложка
  • сушений орегано— 1 Чайна ложка
  • Сир пармезан— 50 грам
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • яєчні білки— 2 штуки
  • вода— 1 Ст. ложка
  • Куряче філе— 500-750 грам
  • борошно— 1 Ст. ложка
курячі нагетси - фото крок 1 Можете зробити панірувальні сухарі самі, для цього візьміть висушений батон (ми ніколи не викидаємо недоїдений батон, завжди залишаємо, сухим і робимо свої панірувальні сухарі) і подрібніть в блендері.

курячі нагетси - фото крок 2 Висипати панірувальні сухарі в чашку, додайте до них сушені приправи і борошно. перемішайте.

курячі нагетси - фото крок 3 Злегка збийте яєчні білки. Помийте куряче філе, наріжте маленькими шматочками. Поставте чашки з курячим філе, панірувальними сухарями і збитими білками в такому порядку, в якому вам буде зручно переходити від одного виду діяльності до іншого.

курячі нагетси - фото крок 4 Спочатку шматочок курячого філе вимочіть в яєчному білку, потім обваляйте в панірувальних сухарях і викладіть на решітку в духовку. Запікайте в розігрітій на 200 градусів духовці 10 хвилин. Курячі нагетси покриються хрусткою золотистою скоринкою. Насолоджуйтесь.

Подібні рецепти

Курячі нагетси на грилі

Курячі нагетси в мультиварці

Рецепт приготування курячого м'яса на грилі. американська кухня. опис приготування: 1. замочіть 12 дерев'яних шампурів в теплій воді на 20 хвилин, поки ви нарезаете курку і готуєте газовий гриль. 2. У великій мисці, змішайте панірувальні сухарі, часниковий порошок, сіль і перець. Додайте оливк...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...